icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.5 / 10
U kunt ons bellen op 076 20 50 127

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Breda


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Breda nodig? Bel dan meteen Glaspunt!

In Breda doet Glaspunt jaarlijks ruim 3250 klussen.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Neem direct contact op met Glaspunt Glashandel Breda

  • Bel 076 20 50 127
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis
Glasservice in Breda? Wij zijn er 24 uur per dag om u te helpen

Zit u in Breda met schade aan uw raamwerk? Of zijn uw ramen inmiddels toe aan vervanging? Bel dan met Glaspunt. We doen ons werk voor zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstanties. We hebben een grote groep werknemers en zijn dan ook zeer flexibel.

Naast kwaliteit staat veiligheid bij ons voorop. Dus als u uw woning, bedrijfs- of winkelpand inbraakveilig wilt maken kunnen wij daar goed bij helpen met ons assortiment van veiligheidsglas. We hebben deze glassoort in allerlei verschillende soorten en maten, waardoor we altijd kunnen inspelen op uw specifieke wensen. Natuurlijk kunt u ook voor dubbel glas uitstekend bij ons terecht.

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Breda

Soort werkzaamheden: Entree van isolatieglas voorzien

Sterke punten website en service: "Mooi afgeleverd. "

over Glaspunt Breda

Soort werkzaamheden: Dubbel glas woonkamer en keuken

Sterke punten website en service: "Fred Stes van Glaspunt, heeft bij ons glas gezet in zowel woonkamer als in de keuken en wij zijn zeer tevreden! Top service, betrouwbaar en zeer vakkundig! "

over Glaspunt Breda

Soort werkzaamheden: ruit schuurdeur hersteld

Sterke punten website en service: "Vlot afgewikkeld"

over Glaspunt Breda

Soort werkzaamheden: Ruit van serredak vervangen

Sterke punten website en service: "Duidelijke aanbieding, Geen opmerkingen verder"

over Glaspunt Breda

Soort werkzaamheden: De keukenramen van enkel naar dubbel glas omgezet.

Sterke punten website en service: "Uitzonderlijk vriendelijk en vrolijk personeel. Ze hebben duidelijk plezier in hun werk en zijn echte experts. Werken vlot en nauwkeurig. Het was in een handomdraai gebeurd. "


Veiligheidsglas 

Veiligheidsglas is een glassoort dat zo wordt bewerkt dat het bestand is tegen mechanische en/of thermische spanningen of schokken. Veiligheidsglas kan nooit in grote scherven kapot worden geslagen en is dus extreem veilig. Er zijn allerlei combinaties mogelijk van veiligheidsglas. Zo kan je gelaagd en gehard glas samenstellen tot isolatieglas. Laat u zich door ons adviseren, Glaspunt glashandel Breda heeft alle expertise in huis om u goed van dienst te kunnen zijn. 

Glaszetter aan het woord

Freek, glaszetter in de omgeving Breda: “In de binnenstad van Breda is het altijd gezellig, maar vaak zijn er ook genoeg opstootjes. Ramen ingooien is schijnbaar een dingetje dat baldadige jongeren het liefst doen want in de afgelopen jaren heb ik inmiddels zo vaak een raam ’s nachts moeten herstellen. Ik vind het niet erg om te doen hoor, als ik zie hoe blij en opgelucht de klanten met mijn werk zijn is dat het helemaal waard.”

De glaszetters van Glaspunt Breda werken in de hele regio! Heeft u glasschade in bijvoorbeeld Etten-Leur, Made, OosterhoutRoosendaal of Rijen? Bel ons dan direct en wij komen meteen uw kant op!

Gelukkige klanten

Scheidingswand in tuin gebarsten

J Barten uit Breda

Bij meneer Barten uit Breda is de scheidingswand in de tuin gebarsten. In deze scheidingswand zat figuurglas. Figuurglas zorgt voor meer privacy wat in een tuin een goede oplossing zijn om inkijk van buren te verminderen. Onze glaszetters hebben het enkel figuurglas snel en vakkundig hersteld.

Enkel glas ruit hersteld

Meneer de Winter uit Breda

Een enkel glas ruit is kapot gegaan bij meneer de Winter uit Ulvenhout, een klein plaatsje dichtbij breda. Onze monteurs kunnen enkel glas direct herstellen doordat ze de ruit op locatie op maat snijden. Nadien ontving meneer uiteraard onze Glascleaner. Een duimpje omhoog voor de snelle service van Glaspunt!

Bovenverdieping naar isolatieglas vervangen

De heer Spier uit Breda

In de winter was er veel last van ‘koudeval’ op de bovenverdieping. Dat is wanneer de kou door de ruit heen komt en de lucht binnenshuis omzet tot een soort koude tocht. Daarom hebben de inwoners ervoor gekozen om de ruiten te laten vervangen met HR++ glas.

Meer tevreden klanten zien?