Al 25 jaar uw glaszetter
Bel
0800-0003
Loading Menu glaspunt zoeken
MENU

Glas assortiment

 • Auteur : Ortwin Braaksma

Bekijk hieronder het glas assortiment van Glaspunt®. Mocht u vragen hebben over de verschillende glassoorten dan kunt u gebruik maken van het contractformulier of even bellen met Glaspunt®

  • Enkel glas

   Enkelglas is glas wat bestaat uit slechts 1 glaslaag, waardoor dit soort glas een stuk voordeliger is dan dubbel glas. Enkelglas is verkrijgbaar in verschillende soorten en op maat te maken.

  • Thermopane

   Thermopane is een van de populairste glassoorten. Het is isolerend dubbel glas dat zorgt voor minder warmteverlies, minder stookkosten en meer comfort. Daarnaast is deze beglazing geluidswerend en inbraakwerend.

  • Veiligheidsglas

   Veiligheidsglas is een extreem sterke glassoort. Deze glassoort is erg geschikt voor locaties waar veiligheid van groot belang is. Deze glassoort is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, waardoor er altijd wel een soort is die aan uw wensen voldoet.

  • Dubbel glas

   Dubbelglas is een hele sterke en populaire glassoort. Het zorgt voor ideale isolatie en goede geluidsdemping. Dubbelglas is een van de meest gebruikte glassoorten, waardoor er vele verschillende varianten te verkrijgen zijn.

  • Triple / driedubbel glas

   Triple/driedubbel glas is een hele sterke en bijzondere glassoort. Deze glassoort bestaat uit drie glaslagen met daartussen twee ruimtes die gevuld worden met gas. Hierdoor heeft dit glas een zeer hoge isolerende waarde.

  • Kunststoffen

   Kunststoffen zijn ideaal doordat ze licht, eenvoudig te monteren en ook te vervangen zijn. Een kunststof raam is niet alleen heel voordelig, maar ook nog eens duurzaam. De kunststof varianten gaan vaak wel meer dan 30 jaar mee.

  • Voorzetramen

   Voorzetramen zijn ramen die als extra raam op een gemakkelijke manier voor uw huidige raam bevestigd kunnen worden. Voorzetramen zijn een eenvoudige oplossing voor het beter isoleren van uw woning. Daarnaast zijn voorzetramen in verschillende stijlen te verkrijgen, waardoor er altijd wel een goede oplossing is die bij uw woning past.

  • Ventilatieroosters

   Ventilatieroosters zijn een hele goede oplossing voor een beter doorluchting van uw huis. Zo creëert u binnenhuis een gezonder leefklimaat. Voor iedere woning is er wel een bijpassend ventilatierooster te verkrijgen .

  • Folie

   Folie voor op uw raam brengt vele voordelen met zich mee. Het kan voor meer privacy zorgen en het kan warmte van buiten tegenhouden, zo blijft uw woning koeler tijdens de warmere zomermaanden. Daarnaast kunt u op een relatief eenvoudige wijze u raam decoreren met behulp van folie.

  • Glas in lood

   Glas in lood is een mooie toepassing voor uw raam. Met glas in lood kunt u uw woning een zeer uniek karakter geven. U kunt kiezen voor een ontwerp dat al bestaat, maar het is ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren voor uw glas in lood. Hiermee krijgt u pas een echt unieke uitstraling van uw ramen!

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 0800-0003 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!