icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0346 74 15 55

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Breukelen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Voor glasschade in Breukelen belt u Glaspunt

De glaszetters van Glaspunt staan voor u klaar. Ze rijden in meer dan 200 wagens door heel Nederland om u te hulp te schieten bij al uw glasschade. We bieden u een ruim assortiment in glas van de hoogste kwaliteit, snelle levertijden, 15 jaar garantie op glas en montage en de meest professionele glaszetters. We regelen zelfs alles met uw verzekering. 

Glaszetter in Breukelen nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Voorkom inbraken met gelaagd veiligheidsglas van Glaspunt

Wist u dat u uw woning of pand in Breukelen door middel van glas kunt beschermen tegen inbraak? Glaspunt heeft verschillende soorten gelaagd veiligheidsglas in het assortiment die inbraken kunnen voorkomen. Het gelaagde glas is een cluster van twee of meer glasbladen die met met een plastic tussenlaag samengeperst zijn tot een doorzichtig geheel. Het glas biedt een flinke weerstand en vormt een resistent geheel. Inbrekers komen hier niet makkelijk doorheen. Het veiligheidsglas komt zelfs in een kogelwerende variant, uitermate geschikt voor banken, juweliers, en overheidsgebouwen. U tevens veiligheidsglas laten plaatsen ter bescherming van uw kinderen. Wanneer deze soort glas breekt valt het in duizenden kleine stukjes uiteen in plaats van scherpe scherven. Wel zo veilig.  Wilt u meer weten over gelaagd veiligheidsglas van Glaspunt? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Contact met Glaspunt Breukelen:
 Bel 0346 74 15 55

 
 

Beoordelingen:

over Glaspunt Breukelen

Soort werkzaamheden: Dubbele beglazing slaapkamers, ruit naast deur/ wc raam

Sterke punten website en service: "Opmeter gaf meteen vertrouwen plaatsen en afhandeling subliem."

over Glaspunt Breukelen

Soort werkzaamheden: Glas vervangen na inbraak

Sterke punten website en service: "De glaszetter was na het bellen binnen 30 minuten bij ons om de schade van de inbraak op te nemen. Hij ruimde ook de scherven op. Fijn"

over Glaspunt Breukelen

Soort werkzaamheden: (advies over) dubbel glas

Sterke punten website en service: "De glaszetter gaf ons het advies om direct te investeren in dubbel glas voor onze nieuwe woning. Hij liet ons een berekening zien wat we uiteindelijk konden besparen op de energierekening. Is het zeker waard"


Ook voor advies kunt u bij Glaspunt terecht

Onze glaszetters worden het hele jaar door opgeleid, trainen hun vaardigheden en wisselen kennis met elkaar uit. Zo verzekert Glaspunt u van de beste, meest professionele glaszetters die kunnen helpen bij al uw wensen in glas. Weet u niet welke soort glas het beste bij u en uw woning/pand past? Vraag dan geheel vrijblijvend één van onze glaszetters. Hij komt bij u langs en beoordeelt de situatie om vervolgens zijn advies op maat te geven.

Glaspunt: dag en nacht bereikbaar

Door de 24uurs service van Glaspunt zijn we dag en nacht bereikbaar. Dus ook al is het midden in de nacht, we sturen direct een glaszetter naar u toe.  Is er ingebroken, heeft u een ongelukje gehad en is er nood aan de man? Dan is hij er al binnen 30 minuten. Zo werkt Glaspunt.

-->