icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 085 105 72 51

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Den Helder


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaspunt Den Helder helpt u direct bij glasschade

Glaspunt heeft al meer dan 25 jaar ervaring en levert gegarandeerd de beste kwaliteit. Wij begrijpen dat een kapotte ruit zo snel mogelijk vervangen moet worden. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar en zorgen wij dat onze glaszetters er in geval van spoed binnen 30 minuten zijn. Alle glaszetters van Glaspunt Den Helder zijn professioneel opgeleid en ontvangen het hele jaar door diverse trainingen. Hierdoor zijn al onze glaszetters professionele vakmannen en kunnen zij u voorzien van deskundig advies. U krijgt daarnaast altijd garantie op onze producten en montages. Zo bent u bij Glaspunt Den Helder verzekerd van de beste kwaliteit! Voor gedegen advies op maat kunt u altijd langskomen op onze vestiging op de Industrieweg 10 te Den Helder.

Glas nodig? Glaspunt Den Helder helpt u graag:

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Zonwerend glas

In de zomer kan uw woning erg warm worden wanneer de zon vol op de ramen staat. U kunt gebruik maken van zonneschermen, maar dit gaat ten koste van het licht in uw woning. Een goed alternatief is zonwerend glas. Zonwerend glas kan ervoor zorgen dat er minder warmte wordt toegelaten en uw woning koeler blijft. Glaspunt Den Helder biedt verschillende soorten zonwerend glas. Voor deskundig advies kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Kwaliteit staat bij ons voorop

Glaspunt ziet kwaliteit als het voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant. Wij doen er dan ook alles aan om u de beste service te leveren. Glaspunt Den Helder is ISO 9001 gecertificeerd. Dit betekent dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen van Cetradex, een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Daarnaast is Glaspunt Den Helder in het bezit van het Politie Kenmerk Veilig Wonen (PKVW).

 

over Glaspunt Den Helder

Soort werkzaamheden: Kapot glas in de voordeur vervangen

Sterke punten website en service: "Glaspunt heeft bij ons de gebroken ruit in de voordeur vervangen, de glaszetter was binnen een half uur ter plaatse en heeft alles weer prima in orde gemaakt. "


Gelukkige klanten

Lekglas schuifpui hersteld

De heer Van Baarle uit Den helder

Bij meneer is de schuifpui weer voorzien van een isolerende ruit. De vorige was helaas lekgeslagen en moest vervangen worden.

Meer tevreden klanten zien?

-->