icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.2 / 10

Sloten Openen zonder Sleutel


Heeft u met spoed een Slotenmaker nodig om het slot van uw deur te openen?

Sloten openen zonder sleutel is onze specialiteit. Onze slotenmakers kunnen een slot openmaken zonder sleutel door jarenlange ervaring en gespecialiseerde apparatuur. Wij openen het slot van uw deur zodat u de woning weer snel in kunt. Als de sleutel binnen ligt kunt u de deur weer veilig afsluiten. Mocht u de sleutel kwijt zijn of is de sleutel(bos) gestolen dan kunnen we direct een nieuwe cilinder of een nieuw slot plaatsen, wel zo veilig.

  Politie Keurmerk Veilig Wonen erkend, kwaliteit gegarandeerd
  Met ruim 200 montagewagens altijd dichtbij
  Bij spoedgevallen binnen 30 minuten bij u!

Snel en vakkundig een slot laten openen:

Attentie: Om misbruik van onze service te voorkomen zal onze slotenmaker u vragen om uw legitimatie te tonen.

 

Neem direct contact met ons op: 
Bel gratis 0800-0003 of vul het contactformulier in.

 

Meer informatie:

Hoe kan de slotenmaker zo snel zijn? 

Wilt u weten hoe onze slotenmaker zo snel bij u op locatie kan zijn? We leggen het u graag uit. U belt ons: Dat kan natuurlijk dag en nacht 24 uur de klok rond. Ook 's avonds of 's nachts een slot openen is geen enkel probleem voor ons. Wij hebben een weekendservice dus u kunt bij slotproblemen gerust in het weekend op zaterdag of zondag bellen. Uw melding wordt aangenomen door onze servicemedewerker. Die persoon stelt aan de hand van een vastgesteld script een aantal gerichte vragen. De antwoorden hierop, tezamen met uw n.a.w.- gegevens, worden direct in ons orderpakket geschreven. Met een druk op de knop bepaalt ons systeem, met behulp van het voertuigvolgsysteem, welke montagewagen het dichtst in de buurt van uw adres zit en of deze slotenmaker beschikbaar is. Ondertussen kan de servicemedewerker alweer de volgende melding registreren.

De melding wordt nu door de software omgezet van tekst naar spraak, onze zgn. text-to-speech software. De slotenmaker ontvangt de gesproken melding op zijn mobiele telefoon en bij acceptatie krijgt hij direct een sms-bericht met de benodigde gegevens. Hij laadt uw adresgegevens in het navigatiesysteem en laat zich de weg wijzen. Het gehele traject wat zojuist is beschreven duurt nog geen 3 minuten! Bij uw woning of bedrijf aangekomen vult de slotenmaker de artikelen via zijn smartphone in op zijn persoonlijke website waar de melding al aan hem was toebedeeld bij acceptatie.

Nadat de slotenmaker zijn werk heeft gedaan kunt u een digitale handtekening zetten en ontvangt u een kopie van de opdrachtbon per fax of e-mail. Ook dit gebeurt geheel automatisch. Het voertuigvolgsysteem heeft ook een corrigerende werking. Iedere ochtend controleert de planner of de aanrijdtijden die zijn afgesproken, met bijvoorbeeld Meldkamers van Politie, bewakingsbedrijven of verzekeraars, ook zijn gehaald. Op deze manier blijft iedereen scherp en kunnen we nakomen wat we beloven.

Inbraakschade hang- en sluitwerk herstellen

Inbrekers proberen vaak d.m.v. het forceren van het slot van de voordeur of achterdeur binnen te komen. Ook raamgrendels en oplegsloten van draai- en klapramen moeten het vaak ontgelden. Als uw deur of raam niet meer afdoende afgesloten kan worden kunnen wij veilig hang- en sluitwerk monteren zodat uw huis of bedrijfspand alsnog veilig kan worden afgesloten.

Inbraakschade deur of raam repareren

Het aantal woninginbraken in Nederland neemt toe. Inbrekers nemen het in veel gevallen niet zo nauw want snelheid is geboden en men gaat met grof gereedschap of breekijzer aan de slag. Niet zelden wordt er enorme schade aangebracht aan de schuifpui, deurstijlen, kozijnen, ramen en/of dorpels. Wij zorgen ervoor dat u uw huis weer goed kunt afsluiten en kunnen reparatiewerkzaamheden onder garantie uitvoeren. Als vervanging de enige oplossing is dan verzorgen we ook het timmer- en schilderwerk. Veel voorkomende werkzaamheden waar wij de afgelopen jaren duizenden keren voor zijn uitgerukt zijn: Afdichten ruit, afdichten raam, slot afdichten, deur afdichten, voordeur afdichten, achterdeur afdichten, deur ruit afdichten,, schuifpui afdichten, slot vervangen, slot achterdeur vervangen,voordeur slot vervangen, slot herstellen, raam herstellen, kozijn afdichten.

Onze slotenmakers openen sloten 24 uur per dag