icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 085 105 72 51

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Dronten


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Wij weten bij Glaspunt Dronten dat inbrekers op steeds gekkere en moeilijkere manieren uw huis kunnen binnentreden. Wij merken dan ook dat het aantal inbraken met glasschade per jaar blijft stijgen. Wij willen u hierbij een zo goed mogelijke service aanbieden, waar snelheid een grote rol bij speelt. Wij kunnen u advies geven over verschillende typen glas en ook de eventuele maatregelen die voor u van toepassing kunnen zijn. Zit u in de late uren met een kapotte ruit? Ook dan kunt u ons ten alle tijden bereiken en zullen wij deze vervangen. 

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Snelheid

Zoals onze missie al doet zeggen: het snelste glasbedrijf in Nederland, daar doen we iedere dag ons best voor. Natuurlijk gecombineerd met uitstekende service. Omdat wij door heel Nederland gevestigd zitten, kunnen wij snel ter plaatse zijn, op ieder moment van de dag. Belt u ons, dan kunnen wij binnen een minuut de melding al door hebben gegeven bij uw meest dichtstbijzijnde Glaspunt. Een van onze vakmannen daar kan vervolgens binnen 30 minuten bij u zijn. Door onder andere onze snelheid worden wij dan ook regelmatig opgepiept door beveiligheidsdiensten. Wij worden wel duizenden keren per jaar opgeroepen door de politie of andere soorten bewakingsdiensten. 

Snelheid levering

Niet alleen onze mensen zijn snel, ook de levering wordt snel afgehandeld. 

Hierdoor kan een van onze glaszetters uw ruit dan vaak ook direct vervangen. De glaszetters van Dronten hebben de meest voorkomende glassoorten op hun bus staan. Deze kunnen natuurlijk ter plekke op maat worden gesneden. Hebben we uw het soort glas waar uw voorkeur naar uit gaat niet op voorraad? Dan zullen wij deze direct bestellen en zal ongeveer een week duren voordat we die binnen hebben. Ondertussen zorgen wij natuurlijk voor een veilige noodvoorziening tot dat uw glas binnen is. 

over Glaspunt Dronten

Soort werkzaamheden: Glas vervangen op begane grond (12 ramen)

Sterke punten website en service: "Goede glaszetters, werken netjes"

over Glaspunt Dronten

Soort werkzaamheden: Isolatieglas aanbrengen

Sterke punten website en service: "Correcte service"


Gelukkige klanten

Ruit hersteld in voordeur

Meneer van Strien uit Dronten

Helaas is de ruit van de voordeur van deze woning in Dronten gesneuveld. De glaszetter heeft een noodvoorziening getroffen en het juiste glas besteld. Het type glas dat in deze deur zit is dambord blank. De klant is erg tevreden met het afgeleverde werk. Al onze klanten krijgen van ons een meterkaststicker en Glaspunt glascleaner.

Dubbelglas vervangen in de keuken

Familie uit Dronten

Bij deze familie hebben we het dubbelglas van de keuken vervangen. Er zat een gaatje aan de buitenkant, alsof er een kogelgaatje in zat. Oorzaak onbekend.

Meer tevreden klanten zien?

-->