icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 085 105 72 51

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Duiven


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Heeft u glasschade in Duiven? Onze glaszetters helpen u gelijk!

Heeft u glasschade in Duiven? Bel dan snel Glaspunt. We werken alleen met de beste glaszetters. Uw glas wordt snel geleverd, vakkundig gezet en is van hoge kwaliteit.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glaspunt Duiven, 24 uur per dag bereikbaar

Glaspunt wil u graag helpen bij glasschade aan uw woning of pand. Glasschade kan gebeuren op ieder moment van de dag. Daarom heeft Glaspunt een 24uurs service; u kunt ons de dag en nacht bellen, 7 dagen per week. Dus ook bij schade in het weekend staan de glaszetters van Glaspunt voor u klaar. Spoedgeval? Dan is Glaspunt binnen 30 minuten bij u.

Glashandel, assortiment en levertijden

Glaspunt heeft een netwerk van meer dan 40 glashandels door heel Nederland. Er is dus altijd wel één bij u in de buurt waar u terecht kan voor al uw wensen in glas. U kunt alle soorten glas uit ons assortiment maar ook het montage materiaal bij ons bestellen. Glaspunt kan uw bestelling ook op locatie bezorgen. Voor ons volledige assortiment en de levertijden verwijs ik u graag naar de pagina Glashandel. U kunt ook telefonisch contact opnemen met één van onze medewerkers.

Dubbel glas, waarom zou ik ?

Heeft u nog geen dubbel glas maar bent u het wel aan het overwegen? Glaspunt voorziet u graag van meer informatie over HR++ dubbel glas.

Dubbel glas laten plaatsen kost geld, het is een investering. Glaspunt begrijpt dat. Toch heeft dubbel glas een aantal grote voordelen. Heeft u er al wel aan gedacht dat u flink kunt besparen op uw energierekening? Dubbel glas laat aanzienlijk minder kou door en is daarom essentieel om hoge stookkosten te voorkomen. De tocht van de ramen wordt verminderd en de kachel kan dus al snel een stuk lager.

Daarnaast gaat dubbel glas ook geluidsoverlast en inbraak tegen. Geluiden van buitenaf, bijvoorbeeld van de A12, worden meer gedempt, vooral bij dubbel glas met een brede spouw. Ook slaan Inbrekers uw huis liever over. Dubbel glas is sterker, moeilijker te forceren en maakt het een stuk lastiger om ongezien en ongehoord naar binnen te komen.

Wilt u meer informatie over dubbel glas of een bestelling plaatsen? Neemt dan contact met ons op, onze glasspecialisten helpen u graag verder.


Beoordelingen:

over Glaspunt Duiven

Soort werkzaamheden: Woning beter geïsoleerd met HR++ glas

Sterke punten website en service: "Alles naar wens verlopen. Aanrader!"

over Glaspunt Duiven

Soort werkzaamheden: Vervanging ruit na schade

Sterke punten website en service: "Er wel snel een noodvoorziening geplaatst om de situatie veilig te stellen. Toen onze nieuwe ruit geleverd was werd hij snel gemonteerd. De glaszetters waren vriendelijk, en werkten netjes."

over Glaspunt Duiven

Soort werkzaamheden: ruit vervangen

Sterke punten website en service: "Mijn dochter was boos en gooide iets te hard de deur dicht waardoor het glas sprong. De scherven lagen overal. Snel Glaspunt hier in Duiven gebeld en een half uur later kwam de glaszetter er al aan. Hij heeft het glas vervangen en de scherven voor ons opgeruimd. Fijne service."


Gelukkige klanten

Schade aan winkelruit hersteld

Present Art uit Duiven

De gelaagde ruit aan de voorzijde van deze winkel in Duiven had flinke schade opgelopen na een inbraakpoging. Een gelaagde ruit zorgt ervoor dat glasscherven bij elkaar gehouden worden door middel van een folie in de ruit. Hierdoor is het ook lastiger om in te breken. Daarom heeft onze glaszetter weer een nieuwe gelaagde ruit geplaatst. Ook kreeg Present Art een Glaspunt Glascleaner cadeau en staan daarmee tevreden naast de nieuwe ruit!

Meer tevreden klanten zien?

-->