icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 052 77 48 794

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Emmeloord


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glasservice op elk moment van de dag in Emmeloord

Glasschade in uw woning of op kantoor en wilt u direct geholpen worden? Wij begrijpen dat uw probleem snel opgelost moet worden. Daarom staan onze glaszetters in Emmeloord altijd voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week. De glasexpert neemt de schade op en bekijkt wat er moet gebeuren. Er zal nood glas geplaatst worden en het definitieve glas zal vervolgens zo snel mogelijk geleverd worden. Vaak kan de ruit al direct vervangen worden! Ook voor informatie kunt u ons bellen. Wij geven u op maat gemaakt advies zodat we u ook in specifieke behoeftes kunnen voorzien. Bel met glaspunt Emmeloord en wij helpen u direct!

Glaszetter in Emmeloord nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

De glashandel van Glaspunt

Glaspunt biedt u graag een ruime keuze in glas om de juiste keuze te maken voor uw woning of pand. Daarom heeft Glaspunt een netwerk van ruim 40 glashandels door heel Nederland. Er zit dus altijd één bij u in de buurt, dus ook in Emmeloord! Onze glashandels kunnen u voorzien van het gewenste glas én de materialen voor de montage. Plaatst u het glas liever niet zelf? Ook geen punt, de glaszetters van Glaspunt doen dit graag voor u! Door jarenlange ervaring en veel vakkennis plaatsen de glaszetters uw glas snel en vakkundig in uw woning of pand.

Heeft u glasschade of wilt u glas bestellen in Emmeloord? 
Bel 052 77 48 794

 
 

Beoordelingen:

over Glaspunt Emmeloord

Soort werkzaamheden: Dubbelglas dakraam.

Sterke punten website en service: "Door wind ging mijn dakraam kapot, wel lang moeten wachten op definitieve raam (is eerst alleen noodvoorziening geplaatst). Uiteindelijk wel netjes erin geplaatst. Je ziet in ieder geval niks meer van de schade gelukkig"

over Glaspunt Emmeloord

Soort werkzaamheden: Vervangen glas

Sterke punten website en service: "Goede service"

over Glaspunt Emmeloord

Soort werkzaamheden: Renovatieglas aanbrengen

Sterke punten website en service: "Goed samengewerkt met de schilders"


Dubbel glas hr++

Als u overweegt om de beglazing van uw huis te renoveren, dan komt u al snel uit bij dubbel glas hr++. Dit type glas isoleert 5x beter dan gewoon glas en zelfs 2,5x beter dan standaard dubbel glas. Dubbel glas hr++ zorgt voor een comfortabel huis met een constante temperatuur, meer comfort en een lagere energierekening! Gecombineerd met ventilatieroosters op de juiste plaatsen zult u geen condens meer aan de binnenkant van het glas ervaren en zorgen we voor een gezond binnenklimaat. Neem contact met ons op en laat een glaszetter vrijblijvend een advies op maat maken.

Wij werken volgens de SUS-factor

Service

  - Ontzorgen van a tot Z
  - Afwikkeling verzekering

 

Uitstraling

  - Nette glaszetters
  - Modern materiaal

 

Snelheid

  - 30 minuten spoedservice
  - Snelle levering glas

Gelukkige klanten

Condens tussen ramen

Wansink uit Emmeloord

Condens in de spouw tussen dubbel glas is een teken van een lekke ruit. Meneer Wansink ontdekte dit ook in twee van zijn ramen. Wanneer een ruit lek is heeft het niet meer de isolerende functie die deze voorheen wel had. Daarom hebben onze glaszetters de ruiten vervangen voor nieuw HR++ glas.

Grote gelaagde HR++ ruit vervangen

Mevrouw Korenblek uit Emmeloord

Een grote ruit wat bestond uit dubbel glas was lekgeslagen in Emmeloord. Omdat een lekke ruit de isolatiewaarde verlaagd en er tevens niet mooi uitziet, is een nieuwe HR++ gelaagde isolatieruit geplaatst. Een ruit van deze grote is erg zwaar, daarom is er gebruik gemaakt van een kraan. Zo kon de nieuwe ruit veilig worden geplaatst

Breuk in voordeur

Pattiruhu uit Emmeloord

Bij mevrouw Pattiruhu is de ruit in de voordeur gebarsten. In deze ruit zat gestreept mat glas, ook wel canalé mat-blank glas genoemd. De matte strepen worden gecreëerd door het glas te zandstralen. Daardoor kun je niet meer recht door het glas heen kijken. Onze glaszetter heeft dat ter plaatste op maat gesneden.

Meer tevreden klanten zien?

-->