icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 046 206 0311

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Geleen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Ruit stuk? Glaszetters in Geleen staan 24/7 voor u klaar

De Glaszetters in Geleen staan dag en nacht voor u klaar om uw ruitschade op te lossen. U kunt ieder moment een beroep doen op ons en we zorgen ervoor dat wij met 30 minuten bij u op locatie zijn. We herstellen in veel gevallen de schade direct of we plaatsen een veilige noodvoorziening om vervolgens binnen enkele werkdagen het juiste glas te plaatsen.

Glashandel Geleen

Ons assortiment in onze hal is erg groot. Onze glaszetters plaatsen dan ook alle soorten glas en weten precies wat passend is voor uw situatie. Zo bestaat ons assortiment onder andere uit figuurglas, , draadglas, enkel glas, dubbel glas, isolatieglas (HR++ glas), veiligheidsglas en brandwerend glas. Heeft u vragen over een specifiek type glas? Bel dan met een van onze adviseurs, zij informeren u graag.

Een gezonde woning met ventilatieroosters in glas

U woning goed ventileren is belangrijk voor uw gezondheid. Het zorgt voor een toevoer van verse schone lucht en de kans op schimmels wordt kleiner. Als u dan toch uw glas moet vervangen is het wellicht slim om er een ventilatierooster in te plaatsen. Wij zorgen ervoor dat het glas precies op maat gesneden wordt zodat het juiste ventilatierooster direct past. Zo creëert u een gezond leef en werk klimaat met een continue frisse luchtstroom.

Nieuwe ruiten nodig? Bel 046 206 0311!


Beoordelingen:

over Glaspunt Geleen

Soort werkzaamheden: Ruit vervangen na schade

Sterke punten website en service: "De glaszetters hebben de werkzaamheden goed uitgevoerd, ze waren vriendelijk en professioneel."

over Glaspunt Geleen

Soort werkzaamheden: Vervanging van dubbel glas naar HR++ glas

Sterke punten website en service: "Goed werk geleverd. Erg blij dat ik er warm bij kan zitten deze winter met mijn nieuwe HR++ glas"

over Glaspunt Geleen

Soort werkzaamheden: dubbel glas BG vernieuwd

Sterke punten website en service: "Duidelijke offerte en advies van te voren gekregen. Vakkundige mannen, weten wat ze doen."


Gelukkige klanten

FEOR Gelaagd glas geplaatst

L. Kraaijeveld uit Geleen

Deze klus in Geleen was een bijzondere operatie voor onze glaszetters, want het grote glas moest geplaatst worden op de tweede verdieping. De oorzaak was vrij simpel: het glas was lekgeslagen. Mevrouw wilde dit uiteraard vervangen en maar wel direct met geïsoleerd veiligheidsglas. De glaszetter heeft het speciale FE-OR veiligheidsglas geplaatst, waar de klant altijd 15 jaar garantie op krijgt. Maar dat plaatsen ging niet zomaar. Er moest een kraan aan te pas komen. Uiteraard ontving de klant nadien een Glaspunt Glascleaner, zodat de ramen in de toekomst snel en makkelijk schoon te maken zijn.

Meer tevreden klanten zien?

-->