icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 024 20 30 426

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Groesbeek


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Ruit stuk? Bel de glaszetters uit Groesbeek

Heeft u ruit schade door storm, inbraak of vandalisme? Onze vakkundige glaszetters herstellen alle soorten glas. Of het nu gaat om figuurglas, dubbel glas, HR++ glas, of gewoon enkel glas, de glaszetters uit Groesbeek maken het voor u. Heeft uw schade nood en kan de oplossing niet wachten? Bel dan direct Glaspunt, we zijn namelijk met 30 minuten bij u. In de meeste gevallen kunnen wij de schade direct herstellen, anders plaatsen wij een tijdelijke maar veilige noodvoorziening.

Lek glas vervangen

Heeft u een lekke ruit? Dan is helaas er maar een mogelijkheid om dit op te lossen: de ruit vervangen. Het lijkt onschuldig zo’n lekke ruit, maar de ruit heeft nu niet meer zijn isolerende werking. Vaak is een lekke ruit te herkennen aan vocht of condens tussen de twee glasbladen. Ook kan het zijn dat tussen de twee glasbladen een witte of blauwe waas zit. Wilt u uw lekke ruit vervangen, bel dan Glaspunt en vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Kiest u voor Glaspunt, dan kiest u voor:

  Kwaliteit glas
  Snelheid: met 30 minuten bij u
  15 jaar garantie: op dubbel glas en de montage er van
  Vakkundige glaszetters

Renoveren? Ga voor Hoog Rendement glas

Wilt u uw huis renoveren, kies dan voor Hoog Rendement glas, vaak HR++ glas genoemd. Dit glas bestaat uit twee glasbladen met in de spouw een gasvulling en een onzichtbare metaalcoating. Deze twee delen zorgen ervoor dat het glas beter isoleert vergeleken met normaal dubbel glas. HR++ is dan ook een goede investering, u hoeft minder te stoken waardoor uw energierekening zal dalen. Daarnaast stijgt de waarde van uw woning en kunt u genieten van een hoger wooncomfort. Wilt u HR++ laten plaatsen en bent u benieuwd naar de prijs en de besparing? Vul dan onze rekentool in!

 

Glaspunt komt overal in Nederland, dus zijn we ook altijd bij u in de buurt. Zo komen wij bijvoorbeeld ook in: Berg en Dal, Nijmegen, Mook, malden, Milsbeek, Molenhoek.


Beoordelingen:

over Glaspunt Groesbeek

Soort werkzaamheden: Glasschade verholpen

Sterke punten website en service: "Goed werk verricht!"

over Glaspunt Cuijk, Reeveld 10

Soort werkzaamheden: Velux dakraam via dak vervangen

Sterke punten website en service: "Werken super netjes, zelfs meer schoongemaakt als wat direct vies gemaakt was. Gezellige mensen"

over Glaspunt Groesbeek

Soort werkzaamheden: Glas garagedeur vervangen

Sterke punten website en service: "Zeer snelle en goede service. Het werk is door Andrew snel en vakkundig uitgevoerd. Ik ben een zeer tevreden klant. Glaspunt is een aanrader!"


 

Gelukkige klanten

Flinke breuk in dubbel glas

S. Kersten uit Groesbeek

De familie Kersten uit Groesbeek had te kampen met een flinke barst in de ruit van de achterdeur. Dit was mogelijk een thermische breuk, te herkennen aan de palmvormige barst beginnend aan de rand van het glas. Lelijk was de breuk in ieder geval wel en dus toe aan vervanging. We hebben bij de familie bon dubbel glas geplaatst. Nadien hebben zij een Glaspunt Glascleaner ontvangen. Zo zijn zij helemaal klaar voor de voorjaarsschoonmaak!

Figuurglas in voordeur stuk

mevrouw Wilbers uit Groesbeek

Bij mevrouw Wilbers uit Groesbeek is de ruit in haar voordeur gebroken. De ruit bestond uit enkel figuurglas van het type Kathedraal. Dat is voor onze glaszetters makkelijk te zetten glas, want zij hebben dit altijd op de bus en kunnen dit ter plaatse op maat snijden. Op die manier is de klus snel geklaard en is de klant snel verholpen.

Meer tevreden klanten zien?

-->