icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0592 79 40 91

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Grolloo


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Ook bij glasschade in Grolloo belt u Glaspunt

Glaspunt heeft glaszetters door het hele land die klaarstaan om u te helpen. de dichtsbijzijnde vestiging voor Grolloo is Glaspunt Assen en Groningen. Dus ook voor glasschade in Grolloo belt u Glaspunt. Wij sturen een professionele glaszetter die uw glas snel en vakkundig kan plaatsen. Heeft u een speciaal glasverzoek of wilt u gewoon wat meer informatie? Bel dan met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glas als beveiliging tegen inbraak

Tijdens de koude, donkere winterdagen wordt er aanzienlijk meer ingebroken. De duisternis is een goede dekmantel voor insluipers. Ze vinden toegang tot uw woning middels ramen en deuren, vaak door het ingooien van uw ruit. Glaspunt heeft verschillende soorten glas die het inbrekers een stuk moeilijker maakt. Dubbel glas is alleen al een stuk steviger en lastiger te breken dan enkel glas. Ook ons gelaagd veiligheidsglas is door de kunststof tussenlagen nagenoeg ondoordringbaar. Dus geef inbrekers geen vrij spel en bel direct Glaspunt.

Garantieregeling van Glaspunt

Glaspunt streeft naar de allerhoogste kwaliteit, zowel in glas als in de service. We leveren alleen glas met een CE-markering en werken uitsluitend met fabrikanten die onze garantievoorwaarden hanteren. Toch kan er ondanks onze zorgvuldigheid een gebrek ontstaan, bijvoorbeeld door een fabricagefout. Glaspunt geeft daarom 15 jaar garantie op glas, inclusief de montage om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aankoop. Dus kies voor zekerheid, kies voor Glaspunt. 


Beoordelingen:

over Glaspunt Grolloo

Soort werkzaamheden: Glas vervangen van de voordeur

Sterke punten website en service: "Top Snelle Service,Top personeel,Top bedrijf! Zeer klantvriendelijk en profficioneel!"

over Glaspunt Grolloo

Soort werkzaamheden: Keukenraam

Sterke punten website en service: "Vorige week sneuvelde er per ongeluk een keukenraampje bij een vriend van me. We waren gewoon wat aan het ouwehoeren met een balletje maar dat ging even een beetje mis. Glaspunt gebeld en de glaszetter was behoorlijk vlot aanwezig. Binnen een uurtje was het klaar. Lekker snel!"


-->