icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 050 711 6071

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Groningen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter nodig? Bel Glaspunt Groningen!

Het afgelopen jaar hebben de glaszetters van Glaspunt Groningen meer dan 1500 kapotte ruiten vervangen en 300 woningen duurzaam gemaakt met hr++ dubbel glas. Heeft u ruitschade of heeft u nieuw glas nodig? Neem dan snel contact op!

(Dubbel) glas herstellen of glas bestellen in Groningen?

Glasschade in Groningen?

Wanneer u glasschade heeft in Groningen komen onze glaszetters u graag direct helpen. Laat de glasscherven altijd liggen totdat onze glaszetter is gearriveerd! Hij heeft de juiste beschermingsmiddelen om het het glas op een veilige manier op te ruimen. De glaszetter ruimt alles netjes voor u op en neemt het mee en vervangt de ruit direct. Bovendien kan hij u adviseren over  gehard veiligheidsglas, wat vijf keer sterker is dan gewoon glas. Bij gehard veiligheidsglas bijvoorbeeld, valt de ruit bij breuk uiteen in duizenden glaskorrels, waardoor er geen gevaarlijk glasscherven ontstaan en u of uw kinderen zich er niet aan kunnen verwonden. Wel zo veilig!

Meer dan 35 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen


Beoordelingen:

over Glaspunt GRONINGEN

Soort werkzaamheden: Vervanging dubbel glas

Sterke punten website en service: "Is vakmanschap geleverd door het bedrijf."

over Glaspunt Groningen

Sterke punten website en service: "Website en persoonlijk telefonisch contact met medewerker helpdesk; Zeer bekwame opname extra rendements dubbelglas. Medewerker heel vakkundig. Zelfs nog extra afgekit om kou afkomstig van de deur van het dakterras tegen te gaan. Top!"

over Glaspunt Groningen

Soort werkzaamheden: Van enkel naar dubbelglas

Sterke punten website en service: "Glaspunt heeft bij ons de enkele beglazing op de begane grond vervangen voor dubbele HR++ ruiten. Dit hebben netjes binnen een dagdeel en conform afspraak gedaan. Complimenten voor het vakmanschap van de glaszetter en voor de gratis Glaspunt cleaner. Aanrader"


Glaspunt Glashandel Groningen

Benieuwd welke glassoorten er allemaal zijn? Op de Osloweg 124 in Groningen vindt u onze glashandel, we voeren een ruim assortiment en proberen u zo goed mogelijk te adviseren. We kunnen u helpen met gelaagd veiligheidsglas, HR++ glas, figuurglas, floatglas en vele andere soorten. Als u glas komt ophalen, denkt u er dan aan om dekens mee te nemen en zorg dat u het glas goed kunt vastzetten.   

Dubbel glas laten plaatsen

Wanneer dubbel glas lek is kan er vocht of vuil tussen de lagen van het dubbel glas zitten. Helaas is lek dubbel glas niet te herstellen en moet in zo’n geval de gehele ruit vervangen worden. Misschien is dit wel het moment om voor hoog rendement dubbelglas te kiezen. Dit glas zorgt voor een beter woon comfort, lagere energie lasten en een hogere woningwaarde. Om HR++ dubbel glas extra aantrekkelijk te maken, subsidieerd de overheid soms een deel van de investering. Onze glaszetter in Groningen kan u adviseren welk type dubbel glas u het beste kunt nemen.

Glaszetter aan het woord

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Maarten, glaszetter in Groningen: “Gisteren een nieuwe ruit geplaatst op de Populierenlaan in Groningen. Toen de ruit stuk ging heeft de klant de scherpe glasscherven laten liggen zodat wij deze netjes en met de juiste bescherming konden opruimen. We hebben dezelfde dag nog een nieuwe ruit geplaatst van gelaagd veiligheidsglas, zodat er de volgende keer geen gevaarlijke scherven ontstaan.”

In de hele regio van Groningen en omliggende plaatsen zijn onze glaszetters u graag van dienst. Heeft u een gebroken ruit en moet deze zo snel mogelijk vervangen worden? De glaszetters van Glaspunt Groningen helpen u graag. Zij werken ook in onder andere Bedum, Eelde, Hoogezand, Peize, Roden, Stadskanaal, Tolbert, Veendam, Winsum en Zuidhorn. Woont u wat verder, bijvoorbeeld in Winschoten? Ook dan helpen we u graag. Wanneer u belt met Glaspunt Groningen sturen wij direct een glaszetter naar u toe.

Gelukkige klanten

Kapotte ruit vervangen

Vrije school Groningen uit Groningen

In Groningen gaf de security van dit pand de glasschade aan ons door. Zij vertelden ons dat de wind de boosdoener was voor de barst in de ruit. De ruit had een formaat van 80 bij 60 centimeter. Doordat het een enkele ruit betreft kon onze glaszetter hem direct op maat snijden. Zo was de ruit weer snel gemaakt.

Lek glas in schuurdeur

Smit uit Groningen

Bij meneer Smit in Groningen was het dubbele glas in de schuurdeur lek geslagen. Echter kon het glas niet direct hersteld worden, want de deur was aan vervanging toe. Nadat de klant ons opbelde dat de nieuwe deur er in zat, heeft onze glaszetter direct nieuw HR++ glas geplaatst. Zoals te zien is in de weerspiegeling van de deur is de klant erg tevreden.

Vuurwerk schade voordeur

Mevrouw van Ee uit Groningen

Onze glaszetter kreeg een melding dat er schade was ontstaan aan de voordeur van een woning in Rotterdam. Hij heeft direct de situatie veiliggesteld en een noodvoorziening geplaatst. Omdat het 3 kapotte ruiten waren, had de glaszetter helaas niet genoeg Byzantijn glas bij zich. Dit is figuurglas wat veel wordt gebruikt in voordeuren om woningen van privacy te voorzien. Dezelfde week nog heeft de glaszetter het juiste glas geplaatst en is de voordeur weer in ere hersteld.

Meer tevreden klanten zien?

-->