icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.4 / 10

U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

10% cadeau van ABN-AMRO op dubbel-glas plaatsen


Voordelig dubbel glas aanbrengen met actie ABN-AMRO

U ontvangt tot 10% van het bedrag dat u heeft besteed aan het verduurzamen van uw woning cadeau van ABN AMRO. Het bedrag wordt berekend aan de hand van onze offerte voor de isolerende maatregelen in uw woning. Het bedrag dat u cadeau krijgt is maximaal € 750 per huis.

Wat doet u?

Vraag een offerte bij Glaspunt aan voor de verduurzaming van uw woning door dubbel glas. en stuur deze per e-mail naar ABN-AMRO. Zij bevestigen welk bedrag u van ABN AMRO cadeau krijgt na uitvoering van de werkzaamheden en insturen van de factuur.

Voor welke duurzaamheidsmaatregelen?

Onder duurzaamheidsmaatregelen wordt verstaan: het isoleren van uw vloer, spouwmuur of dak, het aanbrengen van dubbel glas en de aanschaf van een HR cv-ketel, zonnepanelen of warmtepomp. Heeft u plannen voor andere duurzaamheidsmaatregelen? Bekijk de voorwaarden en vraag het van te voren aan zodat u weet of die maatregelen ook voor de actie in aanmerking komen. En zo ja, wat de hoogte van het bedrag is dat u kunt ontvangen.

Tot wanneer loopt deze actie?

De actie loopt van 19 oktober 2017 t/m 31 januari 2018. U dient onze offerte voor dubbel-glas verduurzaming uiterlijk 31 januari 2018 per e-mail aan ABN AMRO te versturen. Vermeld in deze mail ook uw hypotheeknummer. De factuur moet vervolgens uiterlijk 6 maanden na offerte-insturing bij ABN AMRO binnen zijn. U ontvangt het bedrag dan binnen drie werkdagen. De offerte en factuur kunnen verstuurd worden naar duurzaamwonen@nl.abnamro.com.

Belangrijk om te weten:

ABN AMRO keert het bedrag alleen uit als de duurzaamheidsmaatregelen worden gefinancierd met eigen geld (dus niet met een lening).
De duurzaamheidsmaatregelen mogen niet zijn uitgevoerd vóór de actieperiode, maar moeten wel zijn uitgevoerd binnen een half jaar na het opsturen van de offerte voor duurzaamheidsmaatregelen aan ABN AMRO.
De actie is alleen geldig voor klanten die een hypotheek op hun woning hebben bij ABN AMRO of de hypotheekofferte hebben getekend vóór 19 oktober 2017.
Klanten die een hypotheekofferte van ABN AMRO voor hun woning tekenen tussen 19 oktober 2017 en 31 januari 2018, zijn om fiscale redenen uitgesloten van de actie.
U kunt alleen offertes voor verduurzaming insturen tijdens de actieperiode.
De hoogte van het bedrag dat u krijgt is 10% van het bedrag op de offerte exclusief de btw, met een maximum van € 750 per huis. Dit bedrag is belastingvrij.
ABN AMRO gebruikt de door u ingestuurde informatie alleen voor deze actie en deelt deze niet met derden.
ABN AMRO mag de actie altijd (tussentijds) wijzigen, verlengen of stopzetten.

Kijk hier voor de volledige voorwaarden.

Laat een reactie achter

Reacties

Gueststony
1 week geleden
guest test post [url=http://temresults2018.com/]bbcode[/url] <a href="http://temresults2018.com/">html</a> http://temresults2018.com/ simple
Y.W.M.Keijning-Bertens
2 weken geleden
Ik heb alles volgens de regels verstuurd en ingevuld. Ook kreeg ik een reactie dat de 10% regel voor mijn offerte akkoord was. De factuur is ook verzonden, maar het bedrag is niet bijgeschreven. Ben ik iets vergeten??
JK Sinke
2 maanden geleden
Ik ben van plan om mijn dubbelglas in de woonkamer te vervangen door HR++ glas, dus ook een besparing op het milieu en mijn portomonee. Gaat deze aktie dan ook op voor mij? Hoor graag van u, zodat ik alles in gang kan zetten. Alvast bedankt en vriendelijke groeten, JanKees Sinke De Boomgaarden 6 4464aj Goes

Rene heeft 58 minuten geleden een glaszetter geboekt.

Maak ook een vrijblijvende boeking

Ontvang nu een gratis glascleaner!

x