icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

HR++ glas is een slimme investering


Heeft uw woning of pand nog enkel glas of dubbel glas? Maak het duurzamer met HR++ glas. Het best isolerende type dubbel glas - HR++ glas, verlaagt uw lasten en zorgt voor meer wooncomfort. Daarnaast zorgt een duurzaam huis voor een hogere verkoopwaarde, want door te investeren in HR++ glas krijgt u een beter energielabel. 

In dit artikel legt glasexpert Glaspunt uit waarom HR++ glas een slimme investering is. Wat is HR++ glas, wat zijn de voordelen van een investering en hoeveel kost het? Lees snel verder om hier antwoord op te krijgen!

Wat is HR++ glas?

HR++ glas is dubbel glas met een vrijwel onzichtbare metaalcoating aan de binnenzijde van één van de glasbladen. Deze coating reflecteert warmtestraling, waardoor de warmte binnenblijft. De ruimte tussen de glasbladen, de spouw, is gevuld met een edelgas, waardoor er geen koudebrug meer is en de kou van buiten niet naar binnen overgebracht kan worden. Weet u dat HR++ glas 5x beter isoleert dan enkel glas, bijna 3x beter dan dubbel glas en dat HR++ glas beter isoleert dan een goed geïsoleerde spouwmuur? Dit glas past in de meeste kozijnen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld triple glas. Echt een aanrader bij renovatie van uw huis.

De voordelen van HR++ glas:

 1. Meer wooncomfort
  HR++ glas biedt meer comfort in uw woning of pand. Tocht en koude zones behoren tot het verleden. Een betere luchtcirculatie zorgt voor een stabiele luchtvochtigheid, waardoor u minder of zelfs helemaal geen last meer heeft van condens op de ramen. Hierdoor heeft u minder kans op schimmels en dus een gezondere leefomgeving. HR++ glas heeft ook een geluiddempende werking. Daarnaast blijft de woning dankzij de isolerende werking in de zomer koeler.
 2. Bespaar op energiekosten
  Door te kiezen voor HR++ glas verliest uw woning minder snel warmte. En minder warmteverlies betekent minder stookkosten. In de zomer blijft het door de verbeterde isolatie juist koeler. 
 3. Hogere verkoopwaarde door verhoogde duurzaamheid
  Dit beter isolerende dubbel glas zorgt voor een beter energielabel. Wanneer u in HR++ glas investeert, komt deze investering in het geheel terug in de waardeverhoging van uw woning of pand. Woningen met een beter energielabel worden sneller verkocht, want HR++ glas heeft voor toekomstige bewoners een grote toegevoegde waarde.
 4. Milieuvriendelijk
  Doordat u minder gas hoeft te verbruiken stoot u minder CO2 uit. Hierdoor is uw woning of pand minder belastend voor het milieu. 
 5. Inbraakwerend
  Logischerwijs is HR++ glas voor inbrekers een grotere drempel dan enkel glas. Ook is HR++ glas inbraakwerender dan standaard dubbel glas. Dat komt doordat het glas sterker is. De gelegenheidsinbreker zal liever een woning verder lopen wanneer uw woning is voorzien van sterker/dikker glas.

Wat is de prijs van HR++ glas?

De prijs van HR++ glas hangt af van meerdere factoren, zoals of het gelaagd glas moet zijn en of er een steiger of kraan nodig is.

Laat u het via Glaspunt plaatsen, dan wordt het geplaatst door een erkende glaszetter, en is het bedrag inclusief montage van nieuwe glaslatten en btw. Het verwijderen en afvoeren van het oude glas zit hier ook bij inbegrepen. Bereken hier de prijs van hr++ glas voor uw woning of pand. Met de subsidie voor HR++ glas bespaart u tot wel 30% van uw kosten.

Neem vandaag actie voor een duurzamer huis met HR++ glas! Verhoog uw wooncomfort, bespaar op energiekosten en verhoog de waarde van uw woning pand. Bereken nu de prijs voor HR++ glas en bespaar tot 30% met subsidie!

-->