icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

HR++ glas is een slimme investering


Heeft uw woning nog enkel glas? Maak het dan duurzaam met HR++ glas. Een duurzamer huis zorgt voor een hogere verkoopwaarde, bij verkoop heeft HR++ glas voor toekomstige bewoners ook een toegevoegde waarde. Investeren in HR++ glas zorgt voor een beter energielabel, een slimme en bewuste keuze.

De voordelen van HR++ glas, we sommen ze voor u op:

 1. Wooncomfort
  HR++ glas biedt ook meer comfort in de woning. Zo heeft u geen last meer van koudeval bij de ramen en is er minder tocht in de kamers. Een beter gereguleerde luchtcirculatie zorgt voor een stabiele luchtvochtigheid waardoor u minder of zelfs helemaal geen last meer heeft van condens op de ramen. Hierdoor heeft u minder kans op schimmels en dus een gezondere leefomgeving. Ten opzichte van enkel glas heeft HR++ glas ook een geluiddempende werking. Daarnaast blijft de woning dankzij HR++ glas in de zomer koeler.
 2. Lagere vaste lasten
  Door te kiezen voor HR++ glas verliest uw woning minder snel warmte. En minder warmteverlies betekent minder stookkosten. Bij een gemiddelde woning met 20 m² hr++ glas en een gemiddelde besparing van €23,-/m² kunt u €460,- per jaar besparen op de energiekosten.
 3. Waardestijging van de woning door verhoogde duurzaamheid
  Overal HR++ glas zorgt mogelijk voor een beter energielabel. Wanneer u in HR++ glas investeert, komt deze investering in het geheel terug in de waardevermeerdering van de woning. Woningen met een beter energielabel worden sneller verkocht.
 4. Milieu
  Doordat u bespaart op het energieverbruik, is de woning minder belastend voor het milieu. Energieverbruik betekent immers CO2-uitstoot.
 5. Inbraakwerend
  Logischerwijs is HR++ glas voor inbrekers een grotere drempel dan enkel glas. De gelegenheidsinbreker zal liever een woning verder lopen wanneer uw woning is voorzien van sterker/dikker glas.

Wat is HR++ glas?

HR++ glas is dubbel glas met een vrijwel onzichtbare metaalcoating aan de binnenzijde van één van de glasbladen. Deze coating reflecteert warmtestraling waardoor de warmte binnen blijft. De ruimte tussen de glasbladen, de spouw, is gevuld met een edelgas, waardoor er geen koudebrug meer is en de kou van buiten niet naar binnen overgebracht kan worden. Een technisch hoogstandje, weet u dat HR++ glas 5x beter isoleert dan enkel glas en dat dit glas beter isoleert dan een goed geïsoleerde spouwmuur? Echt een aanrader bij renovatie van uw huis.

Wat is de prijs van HR++ glas?

De gemiddelde prijs van HR++ glas is € 170,00/m² inclusief montage van nieuwe hardhouten glaslatten en btw. Het verwijderen en afvoeren van het oude glas zit hier ook bij inbegrepen. In het overgrote deel van alle woningen kan dit glas gemonteerd worden in de bestaande kozijnen. Bereken hier de prijs van hr++ glas.

-->