icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Subsidieregeling HR++ glas


Misschien twijfelt u over het verduurzamen van uw woning. Of misschien is verduurzaming de reden dat u op de website van Glaspunt terecht bent gekomen. Energiebesparende maatregelen treffen voor uw woning kunnen niet alleen meer wooncomfort opleveren, maar ook besparing op de stookkosten en zelfs een vermeerdering van de verkoopwaarde van uw huis. Het is mogelijk om een subsidie, de zogeheten SEEH subsidie, aan te vragen als u 2 of méér energiebesparende maatregelen laat uitvoeren. Dit is nog mogelijk tot en met 31 december 2020.

Isolatiemaatregelen huis

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland heeft een budget van 84 miljoen euro beschikbaar gesteld voor verduurzamingsmaatregelen. Op dit moment is nog ruim 76 miljoen euro van het totale budget beschikbaar. Verwachting is dat dit jaar voldoende budget beschikbaar is gesteld voor alle aanvragen. U kunt mogelijk gebruik maken van deze subsidieregeling en dat is op dit moment een goede investering. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor deze subsidie? Doe de subsidiecheck!

Wilt u meer weten over HR++ glas? Bekijk de webpagina’s door op het glas te klikken. Heeft u behoefte aan meer informatie na het lezen van de informatiepagina’s of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Bel met een van onze deskundige medewerkers op 088 – 452 77 77 of vul ons contactformulier in en u wordt zo snel mogelijk verder geholpen!