icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

UPDATE SEEH-Regeling: subsidie verhoogd


Denkt u erover na om uw om uw woning beter te isoleren? Dan is dit het moment. De regeling subsidie voor energie besparing eigen huis (SEEH-regeling) is sinds 1 juni verruimd. In plaats van 20 procent wordt maar liefst 30 procent van de gemaakte kosten vergoed. Het kabinet wil graag in deze moeilijke tijden huiseigenaren een steuntje in de rug bieden en hen stimuleren om hun huis te verduurzamen. 

Twee isolatiemaatregelen

Een SEEH-subsidie wordt verkregen wanneer je kiest voor twee of meer isolatiemogelijkheden. Bij glasisolatie gaat het om HR++(+) glas. Dit is hoog rendement glas en heeft een beter isolerende werking in vergelijking tot enkel of dubbel glas. Isolatie door middel van isolatieglas kunt u combineren met bijvoorbeeld vloerisolatie of spouwmuurisolatie. U heeft recht op de subsidie tot en met 31 december 2020.

Profiteer van lagere kosten

Uw huis isoleren heeft veel voordelen. Zo bespaart u bijvoorbeeld flink op uw energierekening en heeft u minder last van kou of tocht. Daarnaast bereidt je je huis voor op energieneutraal wonen. Wilt u uw woning beter isoleren en van subsidie genieten? Kijk dan of u recht heeft op de subsidie door de voorwaarden te checken van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Nog makkelijker is de subsidiecheck, zo weet u zeker of de subsidie van toepassing is op uw woonsituatie.

 

Wilt u meer weten over HR++ glas, dan informeren wij u graag! Vraag vrijblijvend een offerte aan, of laat u adviseren door een van onze glasexperts.

Laat een reactie achter

Reacties

Herman Moorman
3 weken geleden
Wij overwegen om op de verdiepingsvloer dubbelglas te vervangen voor HR ++. Onze huidige dubbelglas ramen zijn in 1990 geplaatst. Heeft dit zin? Komen wij ook in aanmerking voor subsidie? Wij horen graag.
Boukelien Kuyper
één jaar geleden
Wij zouden in ieder geval graag HR ++ glas willen laten plaatsen voor onze serre. Mogelijk voor hele beneden verdieping. We zouden graag met iemand een afspraak maken om de mogelijkheden en de kosten te bespreken. Jullie hebben in febr 2020 aan de achterzijde van de bovenverdieping reeds HR++ glas geplaatst bij ons. Wij komen ook in aanmerking voor subsidie. We willen graag een vrijblijvende offerte.
Ton Vredevoort
één jaar geleden
Wij overwegen om dubbelglas te vervangen voor HR ++. Onze huidige dubbelglas ramen zijn ongeveer 1998 geplaatst. Komen wij ook in aanmerking voor die subsidie. In afwachting.
Robbert Groenewegen
één jaar geleden
Beste . Ik woon ik een oud huis (1908) Er zit weliswaar dubbel glas uit 2001 in maar de isolerende waarde blijft ver achter. Graag kom ik vrijblijvend in aanmerking voor een onderzoekje m.b.t. advies en kosten voor het plaatsen van HR ++ glas. mvg Robbert Groenewegen
Wilma Opstelten
één jaar geleden
Jullie hebben dit voorjaar bij mijn huis nieuw glas ingezet ,kom ik ook nog in aanmerking voor deze regeling ?
G.Jansen
één jaar geleden
Raam in slaapkamer “lekt” Het lijkt of er zout tussen het dubbelglas zit..
Mylene Klein
één jaar geleden
Ik zou graag meer informatie willen over HR++ glas en de bijbehorende subsidie, vragen jullie die dan ook aan? Is het mogelijk dat er iemand bij mij langskomt voor het maken van een offerte? Dan kan ik kijken of het meegenomen kan worden in het bouwdepot van mijn hypotheek.
P.C. van Boven
één jaar geleden
Wij zijn denkende om dubbelglas te vervangen daar wij het gevoel hebben dat deze kou doorlaten. Deze ramen zijn ongeveer 1999 geplaatst. Komen wij ook in aanmerking voor die subsidie. In afwachting . P.C. van Boven
Piet de Rover
één jaar geleden
We hebben recent spouwmuur- en vloerisolatie laten uitvoeren (ook in kader SEEH). Zou voor HR++ glas nu ook nog subsidie mogelijk zijn?
Jelmer Kraaijeveld
één jaar geleden
Ik ontvang graag een offerte
-->