icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9 / 10

Recensies Glaspunt Duiven


over Glaspunt Duiven

Soort werkzaamheden: ruit vervangen

Sterke punten website en service: "Mijn dochter was boos en gooide iets te hard de deur dicht waardoor het glas sprong. De scherven lagen overal. Snel Glaspunt hier in Duiven gebeld en een half uur later kwam de glaszetter er al aan. Hij heeft het glas vervangen en de scherven voor ons opgeruimd. Fijne service."

over Glaspunt Duiven

Soort werkzaamheden: dubbelglas

Sterke punten website en service: "Na lang overwegen heb ik toch de keuze gemaakt het kantoor te voorzien van dubbel glas. Het was nogal een investering maar werknemers klaagden veel over de kou en tocht die van de ramen af kwam. De glaszetter van Glaspunt heeft snel en vakkundig het glas geplaatst. Niet alleen is het nu warmer in het kantoor en bespaar ik op stookkosten, de kans op inbraak is volgens de glaszetter ook een stukje kleiner geworden."