icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.3 / 10

Recensies Glaspunt Leusden


over Glaspunt Leusden

Soort werkzaamheden: Ruit Dakkapel vervangen

Sterke punten website en service: "Snelle service. Vriendelijke bejegening door de monteurs"

over Glaspunt Leusden

Soort werkzaamheden: Vervangen stukje glas in voordeur.

Sterke punten website en service: "zonder zichtbare schade ruitje hersteld"

over Glaspunt Leusden

Soort werkzaamheden: Bovenramen met enkelglas voorzien van dubbelglas

Sterke punten website en service: "Goede mensen"

over Glaspunt Leusden

Soort werkzaamheden: Glas van de schuurdeur vervangen en het glas van 1 ruit in de woonkamer. Beide thermopane ruiten waren lek.

Sterke punten website en service: "Netjes en schoon gewerkt. Vriendeijke en vakkundige medewerkers. Schone ramen achtergelaten en als service een bus ruitenreiniger. Prima gedaan. Enige punt voor verbetering: Afspraak voor de uitvoering maken verliep wat traag.."

over Glaspunt Leusden

Soort werkzaamheden: ruit vervangen

Sterke punten website en service: "Afgelopen weekend lag na een ongelukje onze hele ruit aan diggelen. Ik belde Glaspunt en zelfs in het weekend was de glaszetter snel ter plekke. Klasse"

over Glaspunt Leusden

Soort werkzaamheden: verkleuring

Sterke punten website en service: "Ik woon al jaren in een oud pand en de achterkant van mijn bank was ontzettend verkleurd door het licht. Na het aanschaffen van een nieuwe bank heb ik op aanraden van Glaspunt ook het glas laten vervangen voor speciaal gelaagd glas om verkleuring op mijn nieuwe bank te voorkomen. Goed geïnformeerd en snel gezet!"