icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 070 21 70 429

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Rijswijk


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Bij Glasschade belt u Glaspunt Rijswijk!

Is uw ruit deels beschadigd of volledig gebroken en bent u woonachtig in Rijswijk? Bel dan naar Glaspunt en binnen een half uur staat een van onze glasexperts bij u voor de deur. Aangezien een kapot raam zeer gevoelig is voor inbraak, staan wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Ook tijdens de feestdagen zijn wij bereikbaar! Wij kunnen uw ruit vervangen met enkel of dubbel glas, maar het is ook mogelijk om uw raam te vervangen voor veiligheidsglas. Hierbij zijn er twee keuzes: u kunt kiezen voor gelaagd glas, in dit geval zit er tussen de lagen van het glas een folie gekleefd die ervoor zorgt dat het glas bij elkaar blijft wanneer het breekt. Hierdoor zal u geen last zal krijgen van glassplinters die in het rond vliegen. Dit is veilig en inbraakwerend. En u kunt ook kiezen voor gehard veiligheidsglas. Dit type glas is vijf keer zo sterk als normaal glas en wanneer er een breuk plaatsvindt valt het glas in duizenden korreltjes uiteen waar u zich niet aan kunt verwonden. Veiligheidsglas kan ook in dubbel glas geleverd worden. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Onze experts in Rijswijk helpen u graag verder!

Glaszetter in Rijswijk nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Heeft u glasschade of wilt u glas bestellen in Rijswijk? 
 Bel 070 21 70 429

 
 

Beoordelingen:

over Glaspunt Rijswijk

Soort werkzaamheden: Van enkel naar HR glas

Sterke punten website en service: "De glaszetters waren vriendelijk en vakkundig. Ik kan Glaspunt zeker aanbevelen voor advies en uitvoering."

over Glaspunt Rijswijk

Soort werkzaamheden: Hulp bij schade

Sterke punten website en service: "Ik ben zeer vakkundig, snel én vriendelijk geholpen door Glaspunt. Zeker aan te bevelen voor gedegen advies en hulp."

over Glaspunt Rijswijk

Soort werkzaamheden: Dubbel glas plaatsen waar enkel glas zat

Sterke punten website en service: "Heel tevreden over de uiteindelijke oplevering. Onze klacht over een krasje op een ruit werd snel en naar tevredenheid opgelost."

Is uw dubbel glas lek?

Dat is zeer spijtig. Een lek is niet te herstellen en het glas zal vervangen moeten worden. De condens, het vocht en het vuil gaat tussen de glasplaten zitten en wanneer dit opdroogt blijft er een wazige kalklaag op uw raam achter. Een flinke tegenvaller. De glaszetters van Glaspunt vervangen het glas graag voor u. Vakkundig en snel plaatsen zij het nieuwe dubbel glas. U krijgt bij Glaspunt 15 jaar garantie op het glas én de montage. U maakt zelfs kans op een verlaagd btw tarief van 6% op de montage! Bel gratis met één van onze glasspecialisten en vraag naar de voorwaarden.

Wilt u ook een keer extra op vakantie?

Laat dan dubbel glas of HR++ plaatsen door Glaspunt! Met deze soorten glas bespaart u namelijk flink op uw energierekening. Enkel glas laat veel tocht door waardoor uw woning of pand sneller warmte verliest. De kachel moet omhoog en uw energierekening doet hetzelfde.  Dubbel glas en HR++ glas is tot vijf keer meer isolerend dan enkel glas en daarnaast ook nog eens een stuk steviger. Inbrekers gaan daarom ook liever een deurtje verder. Wilt u meer weten over besparen op uw energierekening door glas? Bel dan met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in!

-->