icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 070 21 70 429

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Voorburg


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Hulp nodig bij Glasschade? Glaspunt Voorburg helpt!

Is uw raam beschadigd of volledig gebroken en heeft u een glaszetter nodig in Voorburg? Onze specialisten schieten u te hulp! Ook met kleine onderdelen zoals een vitrinekast of glasplaten van de koelkast kunnen wij u helpen. Wij maken glas voor u op maat, zodat het weer als nieuw is. In Voorburg kan de glaszetter altijd snel aanwezig zijn om de schade te registreren en het glas te vervangen. We werken met een 24 uurs glasservice en zijn u 7 dagen per week van dienst. Te allen tijde zijn wij bereikbaar voor al uw vragen en we kunnen op elk moment glas vervangen of eventueel een noodruit plaatsen zodat u zich in de avond gewoon veilig kunt voelen.

Glaszetter in Voorburg nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Dubbel glas of 24 uurs glasservice nodig in Voorburg?

Wij werken volgens de SUS-factor

Service

  - Ontzorgen van a tot Z
  - Afwikkeling verzekering

 

Uitstraling

  - Nette glaszetters
  - Modern materiaal

 

Snelheid

  - 30 minuten spoedservice
  - Snelle levering glas


Beoordelingen:

over Glaspunt Voorburg

Soort werkzaamheden: Glas van dakkapel gerenoveerd

Sterke punten website en service: "Prettige geregeld"

over Glaspunt Voorburg

Soort werkzaamheden: Noodafdichting raam

Sterke punten website en service: "Niet via website, maar nummer van politie gekregen. Super goede service, toen ik had gebeld, werd ik een 15 minuten later gebeld dat melding was doorgegeven en hoe laat een collega ongeveer zou komen. die collega belde later dat hij er met 20 minuten zou zijn en op de minuut af klopte dit ook"


-->