icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.2 / 10

U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Kattenluik in glas


Kattenluik in enkel glas:

Een gat maken in een bestaande ruit die al gemonteerd zit in een deur of kozijn is zo makkelijk nog niet. Zelfs voor de ervaren glassnijder is de kans dat het lukt om een gat te snijden hooguit één op de drie keer. U heeft vast wel eens een film gezien waarbij een inbreker vrij eenvoudig met een glassnijder een rondje snijdt en de cirkel er uittrekt.... helaas moeten we u teleurstellen, dit is absoluut onmogelijk.

Wat kan dan wel? Wij zullen de maat van uw ruit inmeten en exact de diameter (meestal 210 millimeter) en plaats bepalen van het gat. In ons magazijn snijden we een nieuwe ruit exact op maat en met speciaal gereedschap maken we een mooi rond gat. De nieuwe ruit kunnen we bij u ter plaatse monteren. 

De prijs voor het maken van een gat in enkel glas bedraagt 45,00 euro inclusief btw. Let op: de kosten van het nieuwe glas en de montagekosten van deze ruit komen er nog bij.

Kattenluik in dubbelglas:

Een gat maken in een bestaande ruit van dubbelglas is onmogelijk. Om een gat te kunnen maken dient de glassnijder aan de binnenkant te kunnen "tikken" om zodoende een breuk te forceren tegenover de gesneden kant en deze in de cirkel te begeleiden.

Wat kan wel? Wij kunnen dubbelglas laten maken waar een gat in is gemaakt en waarbij de luchtspouw weer hermetisch is afgedicht zodat de isolatiewaarde optimaal blijft.

De prijs voor het maken van een gat in dubbelglas bedraagt 65,00 euro inclusief btw. Let op: de kosten van het dubbelglas en de montagekosten van de ruit komen er nog bij. 

Bel Glaspunt voor uw kattenluik in glas

  • Bel gratis 0800-0003. Dag en nacht.
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan een gratis afspraak aan huis

Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie