icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.6 / 10

U kunt ons bellen op 088 452 78 68

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Zevenaar


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaspunt Zevenaar staat voor u klaar

Bel Glaspunt Zevenaar voor ervaren, deskundige glaszetters uit de regio. Glaspunt streeft naar de snelste levertijden, de hoogste kwaliteit glas en scherpe prijzen. We hebben een ruim assortiment en kunnen alle soorten glas leveren. Glaspunt is 24 uur per dag bereikbaar.

Levertijden van Glaspunt Zevenaar

Het is belangrijk dat uw kapotte raampartij of glas zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Om u in deze behoefte te kunnen voorzien biedt Glaspunt snelle levertijden variërend van 1 werkdag voor enkel glas tot 5 voor gehard glas en 7 werkdagen voor dubbel glas. Is er nood aan de man? Dan kunnen wij uw dubbel glas met spoed binnen één werkdag leveren tegen een kleine meerprijs. Klik hier voor alle levertijden van onze soorten glas.

Ook voor glas in lood belt u Glaspunt

Glas in lood maakt een pand of woning uniek een aantrekkelijker. De lichtinval van glas is lood prachtig en geeft uw woning kleur. Daarom heeft Glaspunt ook glas in lood in het assortiment opgenomen. Glas is lood is een vensterraam bestaand uit vlakken glas in loodlijsten. Wilt u ook iets bijzonders met uw woning of pand? Neem dan snel contact op via het contactformulier of bel met één van onze glasspecialisten om de mogelijkheden te bespreken.


Beoordelingen:

over Glaspunt Zevenaar

Soort werkzaamheden: Schuifpui gerenoveerd

Sterke punten website en service: "Kundig personeel met goed gereedschap"

over Glaspunt Lathum

Soort werkzaamheden: Ramen van monumentale boerderij van enkel naar dubbel glas vervangen.

Sterke punten website en service: "Gemotiveerde en ervaren monteurs. Prettig om over de vloer te hebben en Andrew heeft als service zelfs een gebroken raam van de plantenkas vervangen! Zeer tevreden over het resultaat van de werkzaamheden."

over Glaspunt Lathum

Soort werkzaamheden: Vervanging van ruit boven de deur

Sterke punten website en service: "Vriendelijke en sociaal persoon, die netjes het nieuwe glas plaatste!"

over Glaspunt Tolkamer

Soort werkzaamheden: Vervanging glas binnendeur

Sterke punten website en service: "Snelle en correcte afhandeling. Medewerker had diverse soorten glas bij zich waaruit ik kon kiezen. Prima werk geleverd!"

over Glaspunt Zevenaar

Soort werkzaamheden: decoratie glas

Sterke punten website en service: "Ik ben erg blij met het decoratie glas wat Glaspunt heeft geleverd. Het heeft een prachtig motief en past precies bij de stijl van het pand. Bedankt!"


Gelukkige klanten

Achterdeur isolatieglas

Meneer Derksen uit Zevenaar

Bij Dhr. Derksen hebben we de achterdeur voorzien van nieuw dubbelglas.

Meer tevreden klanten zien?