icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.3 / 10

U kunt ons bellen op 026 200 58 53

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Arnhem


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter nodig? Wij helpen u graag:

Jaarlijks vervangt Glaspunt meer dan 4600 ruiten in Arnhem

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
Glashandel met groot assortiment
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glaszetter voor dubbel glas of glasherstel nodig in Arnhem?

  • Bel 026 200 58 53 voor direct contact
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

Glasschade in Arnhem? Onze glaszetters helpen u direct!

Heeft u glasschade? Dan is de nood hoog en wilt u snel geholpen worden. Dat begrijpen onze glaszetters maar al te goed. Daarom zorgen wij er altijd voor dat onze glaszetters snel ter plekke zijn om de glasschade op te nemen en het glas te vervangen of repareren. Met onze 24 uur glasservice zorgen we ervoor dat we u snel van dienst kunnen zijn, ook ´s nachts of ´s ochtends vroeg. 

De glaszetters van Glaspunt Arnhem zijn in de provincie Gelderland al meer dan 25 jaar erkende glaszetters voor het repareren en vervangen van glas. In Arnhem en omgeving hebben we duizenden gebroken ruiten vervangen en ten minste zo veel woningen en panden met enkel glas voorzien van dubbel glas. We zijn er trots op dat we al vele jaren glasschades mogen herstellen bij alle scholen van Gemeente Arnhem.

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: Glas garage vervangen

Sterke punten website en service: "Gratis Glasreiniger"

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: In alle ramen dubbelglas laten plaatsen

Sterke punten website en service: "De glaszetters werken keihard door zodat alles op 1 dag erin gezet is"

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: Ruiten vervangen op slaapkamers

Sterke punten website en service: "Goede adviezen. "

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: kapotte ruit achterdeur vervangen

Sterke punten website en service: "Hele aardige glaszetters, goede service."

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: Raam van de keukendeur werd vervangen door monteur Andrew. Complimenten voor zijn snelheid, nauwkeurigheid en netheid m.b.t. plaatsing en afwerking! Wel aan de prijzige kant voor een niet urgent geval.

Sterke punten website en service: "Monteur Andrew. Complimenten voor zijn snelheid, nauwkeurigheid en netheid m.b.t. plaatsing en afwerking!"


Glashandel in Arnhem met snelle levertijden

Wilt u glas op maat of glas bestellen dan kunt u bij onze glashandel terecht. Wij kunnen uw bestelling langsbrengen of u kunt het zelf afhalen bij de glashandel op Delta 91 te Arnhem, op het industrieterrein IJsseloord 2.

Laat u adviseren door onze glaszetter

Onze glaszetters in Arnhem geven u graag en gratis advies op maat. Zij kunnen u precies vertellen wat u in uw situatie het beste kunt doen. Of het voor u bijvoorbeeld loont om uw enkel glas te vervangen door dubbel glas. En voor welke type glas u het beste kunt kiezen.

 

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Glaszetter aan het woord

Mario, glaszetter in Arnhem: “Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Omdat er is vaak haast bij is als er een ruit stuk is, zijn klanten opgelucht wanneer je snel arriveert. Ik vind ik het belangrijk om alles netjes achter te laten, een stukje service vind ik dat. Pas als de klant tevreden is, ben ik dat ook.” 

Heeft u glasschade in de buurt van Arnhem? Dan helpen onze glaszetters u natuurlijk ook graag. Bij glasschade in Duiven, Elst, Huissen, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Velp, Westervoort, Zevenaar en andere omliggende plaatsen komen onze glaszetters graag bij u langs om uw ruit te vervangen.

Gelukkige klanten

Ruit van de slaapkamer vervangen

Familie Mironova uit Arnhem

Bij de familie Mironova in Arnhem hebben wij het raam van de slaapkamer vervangen. De monteurs hebben een HR++ isolatieruit geplaatst en de ruit voorzien van vakverdeling, zo hebben ze met roeden 4 vakken gecreeërd. Uiteraard in dezelfde stijl als de andere ruiten, hiermee is het niet te onderscheiden van het origineel. Al met al een mooi geheel.

Geluidswerend glas geplaatst

Café Plaza uit Arnhem

Bij café Plaza in Arnhem is afgelopen week in de nacht een ruit ingeslagen. Deze ruit hebben we gedemonteerd en vervangen voor een nieuwe geluidswerende ruit. Het voordeel hiervan is dat deze ruit het geluid isoleert, zo blijft het geluid zoveel mogelijk binnen het gebouw. Dat is uiteraard wel zo fijn voor omwonenden en het heeft ook nog eens een goede thermische isolatie.

Gelaagd glas, autogarage

Garage Pluim uit Arnhem

Bij Garage Pluim op het Kramersgildeplein, was door een achteruit rijdend voertuig een van de ruiten gesneuveld. De nieuwe gelaagde ruit van 2.5 x 2.5 meter is met behulp van een kraan geplaatst.

Gelaagd Winkelpui

Go Britain uit Arnhem

Een van de 2 grote deuren was helaas breuk geraakt bij het dichtdoen. Glaspunt heeft hier een nieuwe gelaagde isolatieruit geplaatst van 1.10 meter bij 2.60 meter. Gelaagd glas is goed te verwerken in isolatieglas, waardoor het niet alleen aangenaam blijft binnen, maar ook nog eens veilig voor winkelend Arnhem.

Isolatieruit Woonkamer voorgevel

De heer Jonkers uit Arnhem

Deze grote ruit aan de voorzijde hebben wij vervangen naar een isolatie ruit. Onze glaszetters maken de ruit altijd netjes voor u schoon! En bij glasvervanging krijgt u zolang de voorraad strekt, een gratis fles glaspunt Glascleaner.

Entreehal balie voorzien van glas

Ballorig uit Arnhem

Een ruimte isoleren, maar toch overzicht in het pand bewaren? Dan is een geluiddempende isolatieruit een ideale oplossing.

Meer tevreden klanten zien?