icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.5 / 10
U kunt ons bellen op 026 200 58 53

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Arnhem


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter nodig? Wij helpen u graag:

Jaarlijks vervangt Glaspunt meer dan 4600 ruiten in Arnhem

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glaszetter voor dubbel glas of glasherstel nodig in Arnhem?

  • Bel 026 200 58 53 voor direct contact
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

Glasschade in Arnhem? Onze glaszetters helpen u direct!

Heeft u glasschade? Dan is de nood hoog en wilt u snel geholpen worden. Dat begrijpen onze glaszetters maar al te goed. Daarom zorgen wij er altijd voor dat onze glaszetters snel ter plekke zijn om de glasschade op te nemen en het glas te vervangen of repareren. Met onze 24 uur glasservice zorgen we ervoor dat we u snel van dienst kunnen zijn, ook ´s nachts of ´s ochtends vroeg. 

De glaszetters van Glaspunt Arnhem zijn in de provincie Gelderland al meer dan 25 jaar erkende glaszetters voor het repareren en vervangen van glas. In Arnhem en omgeving hebben we duizenden gebroken ruiten vervangen en ten minste zo veel woningen en panden met enkel glas voorzien van dubbel glas. We zijn er trots op dat we al vele jaren glasschades mogen herstellen bij alle scholen van Gemeente Arnhem.

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Oosterbeek

Soort werkzaamheden: Vervangen van glas naar HR++ glas op de benedenverdieping

Sterke punten website en service: "Goede communicatie vooraf en 2x opgemeten. Goed en netjes gewerkt door Peter en GLA (004)"

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: Vervangen dubbel glas in dakkapel

Sterke punten website en service: "dubbel glas was 'wazig' geworden door water tussen het glas. Opnemen van werk was snel en vriendelijk. Met tips voor beter onderhoud. Werk is uitgevoerd door GLA-004 en Yarvin die snel en zorgvuldig werkten. Vensterbak is ook nog afgekit. Extra werk dat niet in de opdracht zat. Fijn afgewerkt dus!"

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: Top en snel gewerkt! Vriendelijk en goed in contact.

Sterke punten website en service: "Zorgvuldig te werk gegaan en snel een grote raam vervangen. Complimenten aan Gijs en collega"

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: Glas vervangen HR ++

Sterke punten website en service: "Snel en netjes afgewerkt."

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: Ruiten van woonkamer en voordeur vervangen door dubbelglas HR++

Sterke punten website en service: "Gedetailleerde prijsopgave is mogelijk op de overzichtelijke website. Er wordt snel en professioneel gereageerd op de vraagstelling en afspraken zijn prima nagekomen. De uitvoering van de werkzaamheden is zorgvuldig en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. "


Glashandel in Arnhem met snelle levertijden

Wilt u glas op maat of glas bestellen dan kunt u bij onze glashandel terecht. Wij kunnen uw bestelling langsbrengen of u kunt het zelf afhalen bij de glashandel op Delta 91 te Arnhem, op het industrieterrein IJsseloord 2.

Laat u adviseren door onze glaszetter

Onze glaszetters in Arnhem geven u graag en gratis advies op maat. Zij kunnen u precies vertellen wat u in uw situatie het beste kunt doen. Of het voor u bijvoorbeeld loont om uw enkel glas te vervangen door dubbel glas. En voor welke type glas u het beste kunt kiezen.

 

Glaszetter aan het woord

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Mario, glaszetter in Arnhem: “Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Omdat er is vaak haast bij is als er een ruit stuk is, zijn klanten opgelucht wanneer je snel arriveert. Ik vind ik het belangrijk om alles netjes achter te laten, een stukje service vind ik dat. Pas als de klant tevreden is, ben ik dat ook.” 

Heeft u glasschade in de buurt van Arnhem? Dan helpen onze glaszetters u natuurlijk ook graag. Bij glasschade in Duiven, Elst, Huissen, Oosterbeek, NijmegenRheden, Rozendaal, Velp, Westervoort, Zevenaar en andere omliggende plaatsen komen onze glaszetters graag bij u langs om uw ruit te vervangen.

Gelukkige klanten

Letselveilig isolatieglas

Basisschool het Mozaiek uit Arnhem

In Arnhem is bij deze school een raam hersteld nadat vandalen deze hadden vernield. Omdat er waarschijnlijk vaker is ingebroken en het pand inbraakgevoelig is, is door ons veiligheidsglas geplaatst. Dit is niet alleen letselveilig, Het glas breekt minder snel doordat er tussen de twee lagen glas een folie geplakt zit. Op die manier wordt het inbrekers een stuk moeilijker gemaakt.

Veiligheidsglas in kas gezet

Arentheem college uit Arnhem

In het dak van deze kas in Arnhem is een gebroken float glas vervangen. Het type glas dat geplaatst is, is gehard veiligheidglas. Dit glas breekt in tal van kleine, niet al te scherpe stukjes uit elkaar mocht het ooit breken. Een bijzondere klus voor onze glaszetters om op deze vooral schuine hoogte te werken.

Enkel glas hersteld

Vakantiepark Arnhem uit Arnhem

Op dit vakantiepark was een ruit van een stacaravan stuk gegaan. In deze stacaravan zat enkel glas, wat makkelijk en snel op maat te maken is. Zo kan de glaszetter dezelfde dag nog de ruit inmeten, het glas op maat snijden en vervolgens vervangen. Wel zo snel geregeld!

Veiligheidsbeglazing geplaatst

Arnhem centraal station uit Arnhem

In de parkeer garage van Arnhem Centraal station is door onbekende oorzaak de ruit gebarsten. onze glaszetters hebben een nieuwe gelaagde ruit geplaatst die inbraakvertragend is. Door de grote en dus het gewicht van de ruit was een kraan nodig. Geen gemakkelijke klus in een nauwe parkeergarage!

Veiligheidsglas in kozijn geplaatst

Airborne at the Bridge uit Arnhem

Een ruit naast de toegangsdeur van Airborne at the Bridge in Arnhem is vernield. Onze glaszetter heeft daarom een noodvoorziening getroffen om zo een veilige situatie te creëren. Het bestelde veiligheidsglas is direct na ontvangst geplaatst. Veiligheidsglas is nagenoeg ondoordringbaar door de klevende folie, dat laat ook de Glaspunt veiligheidsglassticker zien.

Gelaagde inbraakvertragende ruit geplaatst

Asia To Go uit Arnhem

Door een onbekende oorzaak is een scheur ontstaan aan de ruit aan de voorzijde van dit pand in Arnhem. De ruit moest daarom vervangen worden. Onze glaszetter heeft een nieuwe gelaagde inbraakvertragende ruit geplaatst. Een gelaagde ruit is veiliger, omdat als deze mocht barsten, de scherven aan een speciaal aangebrachte folie binnenin de ruit blijven kleven.

Drie ruiten op grote hoogte vervangen

Kantoorgebouw De Enk uit Arnhem

Bij een bedrijfspand in Arnhem hebben onze glaszetters drie nieuwe ruiten geplaatst. De 6e en 7e verdieping van dit pand waren geen probleem voor de mannen. Met behulp van een grote kraan zijn de gelaagde ruiten naar de juiste verdieping getild. Gelukkig hebben onze glaszetters geen hoogtevrees.

Gelaagd matglas geplaatst in houten kozijnen

Mevrouw van der Velde uit Arnhem

In Arnhem heeft onze glaszetter 3 nieuwe gelaagde matglas ruiten geplaatst. De matte look zorgt voor meer privacy, dit glas wordt ook wel melkglas genoemd. De glaszetter heeft de kozijnen opgemeten en het glas besteld. Deze heeft hij vakkundig geplaatst en het resultaat mag er wezen. De klant is tevreden met de nieuwe ruiten en haar gratis Glaspunt Glascleaner!

Ruit van de slaapkamer vervangen

Familie Mironova uit Arnhem

Bij de familie Mironova in Arnhem hebben wij het raam van de slaapkamer vervangen. De monteurs hebben een HR++ isolatieruit geplaatst en de ruit voorzien van vakverdeling, zo hebben ze met roeden 4 vakken gecreeërd. Uiteraard in dezelfde stijl als de andere ruiten, hiermee is het niet te onderscheiden van het origineel. Al met al een mooi geheel.

Meer tevreden klanten zien?