Auteur:

Glaszetter Arnhem

Jaarlijks vervangt Glaspunt meer dan 6200 ruiten in Arnhem

 

Glaszetter nodig? Wij helpen u graag:

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glaszetter voor dubbel glas of glasherstel nodig in Arnhem?

  • Bel 026 20 30 367 voor direct contact
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hieronder een gratis afspraak aan huis

Boek direct uw glaszetter in Arnhem

Snel en vrijblijvend een glaszetter op uw locatie

Wat kan onze glaszetter voor u doen?

1 Selecteer een product
Glasschade herstellen
Lek glas herstellen
Enkel naar Dubbel glas
Dubbelglas advies en inmeten
Glas voor interieur
Overige werkzaamheden
2 Selecteer een moment

Glasschade in Arnhem? Onze glaszetters helpen u direct!

Heeft u glasschade? Dan is de nood hoog en wilt u snel geholpen worden. Dat begrijpen onze glaszetters maar al te goed. Daarom zorgen wij er altijd voor dat onze glaszetters snel ter plekke zijn om de glasschade op te nemen en het glas te vervangen of repareren. Met onze 24 uur glasservice zorgen we ervoor dat we u snel van dienst kunnen zijn, ook ´s nachts of ´s ochtends vroeg. 

De glaszetters van Glaspunt Arnhem zijn in de provincie Gelderland al ruim 30 jaar erkende glaszetters voor het repareren en vervangen van glas. In Arnhem en omgeving hebben we duizenden gebroken ruiten vervangen en ten minste zo veel woningen en panden met enkel glas voorzien van dubbel glas. We zijn er trots op dat we al vele jaren glasschades mogen herstellen bij alle scholen van Gemeente Arnhem.

 

Beoordelingen:

Ben van Rosendal over Glaspunt Arnhem:
Soort werkzaamheden: dubbelglas vervangen indien nodig
"Correcte uitvoering van het vervangen van een dubbelglasraam. Ondanks het feit dat het oude defecte raam in delen verwijderd moest worden (wat een hoop rommel gaf) alles keurig netjes opgeruimd zowel binnen als buiten."

 

E. van G. over Glaspunt Arnhem:
Soort werkzaamheden: ruitschade achterdeur dubbelglas
"Ik heb net telefonisch doorgegeven dat ik zeer tevreden ben over de manier waarop mijn ruit vervangen is. Zowel vorige week, degene die de noodruit kwam zetten vond ik zeer beleefd en legde alles goed uit. Zorgde ook voor het afval. En vandaag was jullie werknemer weer zeer beleefd, netjes overleggen en alles heeft hij tip top in orde gemaakt. Het was ook heel fijn dat er na het melden van de schade al binnen een uur iemand bij mij aan de deur stond."

 

Marleen van Bergen over Glaspunt Arnhem:
Soort werkzaamheden: Ruit van voordeur gemaakt
"Toen ze onze nieuwe bank kwamen brengen is de ruit van onze voordeur gebroken. Binnen 20 minuten was de glaszetter er met een nieuwe ruit. Wat een top service!"

 

Bert van Griendt over Glaspunt Arnhem:
Soort werkzaamheden:
"We hebben in ons hele kantoorpand het enkel glas laten vervangen voor dubbel glas. De glaszetters van Glaspunt hebben net werk geleverd en we besparen nu ook flink op de stookkosten"

 

Laat u adviseren door onze glaszetter

Onze glaszetters in Arnhem geven u graag en gratis advies op maat. Zij kunnen u precies vertellen wat u in uw situatie het beste kunt doen. Of het voor u bijvoorbeeld loont om uw enkel glas te vervangen door dubbel glas. En voor welke type glas u het beste kunt kiezen.

 

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Glaszetter aan het woord

John, glaszetter in Arnhem: “Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Er is vaak haast bij als er ergens een ruit gebroken is. Juist vanwege die noodzaak zijn klanten opgelucht wanneer je snel arriveert. Verder vind ik het belangrijk om alles netjes achter te laten, een stukje service vind ik dat. Pas als de klant tevreden is, ben ik dat ook.” 

Heeft u glasschade in de buurt van Arnhem? Dan helpen onze glaszetters u natuurlijk ook graag. Bij glasschade in Duiven, Elst, Huissen, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Velp, Westervoort, Zevenaar en andere omliggende plaatsen komen onze glaszetters graag bij u langs om uw ruit te vervangen.

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Arnhem
Delta 91
6825 MN ARNHEM
Bel 026 20 30 367

Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Arnhem
Delta 91
6825 MN ARNHEM
Bel 026 20 30 367

Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 026 20 30 367 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!


Locatie