icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 026 200 58 53

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Arnhem


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter nodig? Wij helpen u graag:

Jaarlijks vervangt Glaspunt meer dan 4600 ruiten in Arnhem

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glaszetter voor dubbel glas of glasherstel nodig in Arnhem?

Glasschade in Arnhem? Onze glaszetters helpen u direct!

Heeft u glasschade? Dan is de nood hoog en wilt u snel geholpen worden. Dat begrijpen onze glaszetters maar al te goed. Daarom zorgen wij er altijd voor dat onze glaszetters snel ter plekke zijn om de glasschade op te nemen en het glas te vervangen of repareren. Met onze 24 uur glasservice zorgen we ervoor dat we u snel van dienst kunnen zijn, ook ´s nachts of ´s ochtends vroeg. 

De glaszetters van Glaspunt Arnhem zijn in de provincie Gelderland al meer dan 25 jaar erkende glaszetters voor het repareren en vervangen van glas. In Arnhem en omgeving hebben we duizenden gebroken ruiten vervangen en ten minste zo veel woningen en panden met enkel glas voorzien van dubbel glas. We zijn er trots op dat we al vele jaren glasschades mogen herstellen bij alle scholen van Gemeente Arnhem.

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Oosterbeek

Soort werkzaamheden: Vervangen van glas naar HR++ glas op de benedenverdieping

Sterke punten website en service: "Goede communicatie vooraf en 2x opgemeten. Goed en netjes gewerkt door Peter en GLA (004)"

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: Vervangen dubbel glas in dakkapel

Sterke punten website en service: "dubbel glas was 'wazig' geworden door water tussen het glas. Opnemen van werk was snel en vriendelijk. Met tips voor beter onderhoud. Werk is uitgevoerd door GLA-004 en Yarvin die snel en zorgvuldig werkten. Vensterbak is ook nog afgekit. Extra werk dat niet in de opdracht zat. Fijn afgewerkt dus!"

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: Top en snel gewerkt! Vriendelijk en goed in contact.

Sterke punten website en service: "Zorgvuldig te werk gegaan en snel een grote raam vervangen. Complimenten aan Gijs en collega"


Glashandel in Arnhem met snelle levertijden

Wilt u glas op maat of glas bestellen dan kunt u bij onze glashandel terecht. Wij kunnen uw bestelling langsbrengen of u kunt het zelf afhalen bij de glashandel op Delta 91 te Arnhem, op het industrieterrein IJsseloord 2.

Laat u adviseren door onze glaszetter

Onze glaszetters in Arnhem geven u graag en gratis advies op maat. Zij kunnen u precies vertellen wat u in uw situatie het beste kunt doen. Of het voor u bijvoorbeeld loont om uw enkel glas te vervangen door dubbel glas. En voor welke type glas u het beste kunt kiezen.

 

Glaszetter aan het woord

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Mario, glaszetter in Arnhem: “Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Omdat er is vaak haast bij is als er een ruit stuk is, zijn klanten opgelucht wanneer je snel arriveert. Ik vind ik het belangrijk om alles netjes achter te laten, een stukje service vind ik dat. Pas als de klant tevreden is, ben ik dat ook.” 

Heeft u glasschade in de buurt van Arnhem? Dan helpen onze glaszetters u natuurlijk ook graag. Bij glasschade in Duiven, Elst, Huissen, Oosterbeek, NijmegenRheden, Rozendaal, Velp, Westervoort, Zevenaar en andere omliggende plaatsen komen onze glaszetters graag bij u langs om uw ruit te vervangen.

Gelukkige klanten

Letselveilig isolatieglas

Basisschool het Mozaiek uit Arnhem

In Arnhem is bij deze school een raam hersteld nadat vandalen deze hadden vernield. Omdat er waarschijnlijk vaker is ingebroken en het pand inbraakgevoelig is, is door ons veiligheidsglas geplaatst. Dit is niet alleen letselveilig, Het glas breekt minder snel doordat er tussen de twee lagen glas een folie geplakt zit. Op die manier wordt het inbrekers een stuk moeilijker gemaakt.

Veiligheidsglas in kas gezet

Arentheem college uit Arnhem

In het dak van deze kas in Arnhem is een gebroken float glas vervangen. Het type glas dat geplaatst is, is gehard veiligheidglas. Dit glas breekt in tal van kleine, niet al te scherpe stukjes uit elkaar mocht het ooit breken. Een bijzondere klus voor onze glaszetters om op deze vooral schuine hoogte te werken.

Enkel glas hersteld

Vakantiepark Arnhem uit Arnhem

Op dit vakantiepark was een ruit van een stacaravan stuk gegaan. In deze stacaravan zat enkel glas, wat makkelijk en snel op maat te maken is. Zo kan de glaszetter dezelfde dag nog de ruit inmeten, het glas op maat snijden en vervolgens vervangen. Wel zo snel geregeld!

Meer tevreden klanten zien?