icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter

U kunt ons bellen op 026 443 25 43

Wij zijn open

Glaszetter Arnhem


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter nodig? Wij helpen u graag:

Jaarlijks vervangt Glaspunt meer dan 4800 ruiten in Arnhem

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
Glashandel met groot assortiment
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glaszetter voor dubbel glas of glasherstel nodig in Arnhem?

  • Bel 026 443 25 43 voor direct contact
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

Glasschade in Arnhem? Onze glaszetters helpen u direct!

Heeft u glasschade? Dan is de nood hoog en wilt u snel geholpen worden. Dat begrijpen onze glaszetters maar al te goed. Daarom zorgen wij er altijd voor dat onze glaszetters snel ter plekke zijn om de glasschade op te nemen en het glas te vervangen of repareren. Met onze 24 uur glasservice zorgen we ervoor dat we u snel van dienst kunnen zijn, ook ´s nachts of ´s ochtends vroeg. 

De glaszetters van Glaspunt Arnhem zijn in de provincie Gelderland al meer dan 25 jaar erkende glaszetters voor het repareren en vervangen van glas. In Arnhem en omgeving hebben we duizenden gebroken ruiten vervangen en ten minste zo veel woningen en panden met enkel glas voorzien van dubbel glas. We zijn er trots op dat we al vele jaren glasschades mogen herstellen bij alle scholen van Gemeente Arnhem.

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: kapotte ruit achterdeur vervangen

Sterke punten website en service: "Hele aardige glaszetters, goede service."

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: Raam van de keukendeur werd vervangen door monteur Andrew. Complimenten voor zijn snelheid, nauwkeurigheid en netheid m.b.t. plaatsing en afwerking! Wel aan de prijzige kant voor een niet urgent geval.

Sterke punten website en service: "Monteur Andrew. Complimenten voor zijn snelheid, nauwkeurigheid en netheid m.b.t. plaatsing en afwerking!"

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: dubbelglas vervangen indien nodig

Sterke punten website en service: "Correcte uitvoering van het vervangen van een dubbelglasraam. Ondanks het feit dat het oude defecte raam in delen verwijderd moest worden (wat een hoop rommel gaf) alles keurig netjes opgeruimd zowel binnen als buiten."

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: ruitschade achterdeur dubbelglas

Sterke punten website en service: "Ik heb net telefonisch doorgegeven dat ik zeer tevreden ben over de manier waarop mijn ruit vervangen is. Zowel vorige week, degene die de noodruit kwam zetten vond ik zeer beleefd en legde alles goed uit. Zorgde ook voor het afval. En vandaag was jullie werknemer weer zeer beleefd, netjes overleggen en alles heeft hij tip top in orde gemaakt. Het was ook heel fijn dat er na het melden van de schade al binnen een uur iemand bij mij aan de deur stond."

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: Ruit van voordeur gemaakt

Sterke punten website en service: "Toen ze onze nieuwe bank kwamen brengen is de ruit van onze voordeur gebroken. Binnen 20 minuten was de glaszetter er met een nieuwe ruit. Wat een top service!"


Glashandel in Arnhem met snelle levertijden

Wilt u glas op maat of glas bestellen dan kunt u bij onze glashandel terecht. Wij kunnen uw bestelling langsbrengen of u kunt het zelf afhalen bij de glashandel op Delta 91 te Arnhem, op het industrieterrein IJsseloord 2.

Laat u adviseren door onze glaszetter

Onze glaszetters in Arnhem geven u graag en gratis advies op maat. Zij kunnen u precies vertellen wat u in uw situatie het beste kunt doen. Of het voor u bijvoorbeeld loont om uw enkel glas te vervangen door dubbel glas. En voor welke type glas u het beste kunt kiezen.

 

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Glaszetter aan het woord

Mario, glaszetter in Arnhem: “Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Omdat er is vaak haast bij is als er een ruit stuk is, zijn klanten opgelucht wanneer je snel arriveert. Ik vind ik het belangrijk om alles netjes achter te laten, een stukje service vind ik dat. Pas als de klant tevreden is, ben ik dat ook.” 

Heeft u glasschade in de buurt van Arnhem? Dan helpen onze glaszetters u natuurlijk ook graag. Bij glasschade in Duiven, Elst, Huissen, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Velp, Westervoort, Zevenaar en andere omliggende plaatsen komen onze glaszetters graag bij u langs om uw ruit te vervangen.