icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter

U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Glashandel Glaspunt


Er zit altijd wel een Glaspunt Glashandel bij u in de buurt. Glaspunt beschikt over een netwerk van meer dan 40 glashandels voor al uw glaswensen. We kunnen uw bestelling uiteraard ook bij u op locatie bezorgen.


Categorie├źn


Levertijden glashandel Glaspunt:

Onze glashandel staat bekend om haar snelle levertijden. Wij begrijpen dat een tijdige levering cruciaal is voor een goede planning tijdens bouw, verbouw of renovatie. We stellen u dan ook graag van te voren op de hoogte van onze snelle levertijden voor de handel van glas. 

Tip: onze glashandel beschikt over een zgn. spoedcircuit. Het is mogelijk om (tegen geringe meerkosten) meerdere soorten dubbelglas met spoed geleverd te krijgen. Neemt u voor een spoedbestelling direct contact met ons op voor het inkopen van glas.

Onze gemiddelde levertijden

Productnaam Op voorraad Levertijd werkdagen
Enkel-, floatglas 1
Draadglas 1
Figuurglas standaard 1
Dubbelglas standaard   7
Dubbelglas HR++   7
Spiegels   1
Gehard glas   5
Gelaagd glas 1
Zonwerend en gecoat dubbelglas op aanvraag

Welke glassoorten kunt u bij onze glashandel bestellen?

Alle glassoorten en typen beglazing die u in en om uw huis of bedrijfspand tegen kunt komen. Ook de materialen die u nodig heeft om glas te bevestigen of te monteren kunt u bij onze glashandel kopen.

Glashandel assortiment:

De bewerkingen die onze glashandel kan doen aan het glas:

Scherpaf (sa) slijpen, Rond poly (rp) slijpen, Plat poly (pp) slijpen, Facetslijpen, Gaten boren, Handgrepen slijpen, Zandstralen, Matteren, Folie monteren.

Zelf glas plaatsen:

Glas plaatsen is een vak apart. Zorg er voor dat u de juiste materialen gebruikt en monteer het glas volgens de laatste richtlijnen. Hierdoor kunt u de levensduur van de beglazing optimaal benutten. Werk veilig en gebruik de voorgeschreven beschermingsmiddelen.

Glas laten plaatsen door onze glaszetter:

Wilt u de bestelling bij onze glashandel liever door onze ervaren glaszetters laten monteren? Wij regelen graag een vlekkeloze en vakkundige montage door een gecertificeerde glaszetter. Zo weet u zeker dat het veilig en volgens de laatste richtlijnen gebeurt en heeft u jarenlang plezier van uw aankoop.

Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie