Al 25 jaar uw glaszetter
Bel
0800-0003
Loading Menu glaspunt zoeken
MENU

Dubbel Glas prijs berekenen?

Dan bent u bij Glaspunt aan het juiste adres!

U kunt online de geschatte kosten berekenen voor het vervangen van meerdere ruiten en direct een vrijblijvende aanbieding aanvragen. Als u wilt kunnen wij ervoor zorgen dat u al binnen een paar weken kunt genieten van uw nieuwe dubbelglas.

Vul onderstaande velden in en bereken direct de prijs voor HR++ dubbelglas én uw energiebesparing:

Invoer ruiten Welk glas heeft u nu? Vertrek Aantal Breed
in cm
Hoog
in cm
Verdieping

Wij bekijken uw aanvraag zorgvuldig zodat uw dubbelglas aan wettelijke eisen en normen voldoet. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat het dubbelglas de juiste dikte en samenstelling heeft t.o.v. de oppervlakte i.v.m. windbelasting en veiligheid. Als we vragen hebben nemen we eerst contact met u op via e-mail.

Wilt u liever dat we langskomen om de situatie te bekijken?

Wij plaatsen dubbel glas in heel Nederland. Als u de maatvoering van de ruiten niet bij de hand heeft of de situatie vraagt om advies van een ervaren glaszetter dan kunt u natuurlijk direct met ons bellen of het contactformulier invullen. Inmeten en advies aan huis is altijd gratis en de offerte die u ontvangt is geheel vrijblijvend.

Ook voor het plaatsen van dubbel glas in bestaande ramen en kozijnen.

Onze glaszetters plaatsen dagelijks dubbel glas en HR++ dubbelglas in bestaande ramen en kozijnen waar oorspronkelijk enkel glas in zat. In de meeste gevallen kunnen we het raam of kozijn aanpassen zodat dubbel glas erin past. Heeft u twijfels? Onze glaszetters komen altijd de situatie ter plaatse bekijken en zullen u van te voren informeren en adviseren.

Benieuwd naar de prijs voor het vervangen naar HR++ Hoog Rendement dubbelglas en uw jaarlijkse besparing op energiekosten?

U kunt direct uitrekenen wat de gemiddelde kosten zijn voor het laten vervangen van meerdere ruiten enkel glas of standaard dubbelglas door de beste kwaliteit HR++ Hoog Rendement dubbelglas. Tegelijkertijd berekenen we de globale jaarlijkse besparing op uw stookkosten.

Dubbel glas of HR++ Hoog Rendement dubbel glas?

Dubbel glas bestaat uit twee glasbladen, bij Triple glas drie, met daartussen een spouw.  Tegenwoordig wordt in plaats van standaard dubbelglas, vaak glas gebruikt met een extra hoog rendement. Dit hoog rendement dubbel glas wordt gemaakt door 1 of 2 glasbladen van een coating te voorzien en de spouw te vullen met edelgas [lees meer]

Dubbelglas tegen geluidsoverlast

Heeft u veel geluidsoverlast dan raden we aan om de spouw tussen het glas zo breed mogelijk te nemen [lees meer]

Dubbelglas tegen de zon

Wanneer uw woning uit veel glas bestaat kan door middel van zonwerend isolatieglas een prettig binnenklimaat worden gevormd. Aan de binnenkant van het zonwerende isolatieglas wordt een dun laagje metaal aangebracht, dit haalt de zontoetredingsfactor (ZTA) naar beneden waardoor de temperatuur in de woning minder snel op loopt. Leverbaar in neutrale uitvoering waarbij u vrijwel geen verschil ziet met standaard dubbel glas. Tevens in HR++ uitvoering leverbaar.

Keurmerk

Aan het keurmerk KIWA kunt u zien dat het over HR-glas gaat, zij keuren namelijk de isolatiewaarde van HR-glassoorten.

Heeft u verder nog vragen?

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over bijvoorbeeld type dubbel glas, veiligheid, type glaslatten of ventilatiemogelijkheden. Heeft u liever eerst advies van een deskundige, neemt u dan gerust contact met ons op, onze glasspecialisten helpen u graag verder.

 

Glaspunt® vervangt jaarlijks in tienduizenden woningen door heel Nederland ruiten van enkel glas met HR++ dubbelglas, in uw woning straks ook?

Update:

Graag maken we u erop attent dat er een regeling is die voordelig voor u kan zijn: Lage btw tarief van 6% op montage isolatieglas: lees meer in nieuws

Voordelen dubbelglas vervangen door Glaspunt

  Gratis inmeten en advies aan huis
  Onze aanbieding is geheel vrijblijvend
  All-in prijs inclusief hardhouten glaslatten
  Montage door ervaren en erkende Glaszetters
  Unieke garantie van 15 jaar op glas en montage
  Achteraf betalen bij 100% tevredenheid

 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 0800-0003 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!