icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

FEOR: Kwaliteitskeurmerk voor glas


FEOR kwalitait glasFEOR

Glaspunt kent z'n producten door en door. We volgen nauwkeurig de weg die een product aflegt, van fabrikant en halffabrikaten, via vervoerders, fabrieken en verpakkers tot onze magazijnen aan toe. Zo kunnen we optimale kwaliteit verzekeren.

Kwaliteitsbewaking in de hele keten

Het grote voordeel van FEOR beglazing is dat we de leveranciers en het productieproces door en door kennen. Afspraken met leveranciers leggen we vast. Alle beglazingen zijn voorzien van KOMO keur en CE Markering. Zo kunnen we topkwaliteit garanderen. En zijn er toch eens twijfels of vragen over de kwaliteit? Dan kunnen we heel snel ingrijpen, desnoods producten tegenhouden en direct verbetering doorvoeren.

Ketenbeïnvloeding

We houden óók transport, opslag en aflevering nauwlettend in de gaten. Zo hebben we een scherp inzicht in de weg die een product aflegt tot het bij u gemonteerd word. Die totale controle van 'zand tot pand' noemen we bij Glaspunt 'ketenbeïnvloeding'.

Milieubewuste verpakkingen

Verpakking is belangrijk. Arbotechnische en milieueisen bepalen voor een deel hoe een verpakking eruit ziet. Het gebruik van minder verpakkingsmateriaal en van recyclebare materialen komt het milieu ten goede. Onze stelregel luidt: waar het mogelijk is gebruiken we zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Daarmee neemt Glaspunt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Dit is een eerste aanzet naar een biologisch afbreekbare verpakkingslijn voor FEOR. Deze verpakkingen zijn te herkennen aan het tarwekiemlogo. De afbreekbare verpakkingen kunnen in de groene GFT-afvalcontainer worden gegooid. Ze zijn gemaakt op basis van plantaardige grondstoffen of op basis van aardolie producten. Om die reden zijn de bioplastics afbreekbaar (in de natuur) of composteerbaar (via groene container). Met de keuze voor bioplastics laat Glaspunt zien een duurzame samenleving en goede kwaliteit belangrijk te vinden. In de komende tijd zullen steeds meer producten met het logo te vinden zijn.

Onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie

Met FEOR garanderen wij u een uitstekende kwaliteit. Bent u over een product niet 100% tevreden? Neem contact met ons op en houd de factuurgegevens bij de hand.

FEOR keurmerk kwaliteit

-->