Glaspunt is ISO 9001:2008 gecertificeerd

Glaspunt® kenmerkt zich als een organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De SUS factor, oftewel Snelheid Uitstraling en Service, is dé rode draad binnen het hele bedrijf. Binnen onze organisatie wordt kwaliteit gezien als het voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant.

Kiwa, een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt, heeft Glaspunt gecertificeerd. Kiwa creëert vertrouwen in onze organisatie, producten, diensten, processen, managementsystemen en medewerkers door de kwaliteit van alles wat wij doen zichtbaar en meetbaar te maken. Zo helpt Kiwa ons de kwaliteit te verbeteren. Derhalve is Glaspunt ISO 9001 gecertificeerd voor het aannemen, administratief verwerken en afhandelen van schademeldingen voor particulieren en bedrijven.

Ons kwaliteitsbeleid staat omschreven in het Glaspunt Blue Book en is bekend bij alle medewerkers. Glaspunt zorgt voor het verhogen van de klantentevredenheid, door te voldoen aan de eisen en wensen van onze klanten en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op het product en onze dienst. Glaspunt beheerst de bedrijfsprocessen aantoonbaar.

Iso 9001 helpt ons het bedrijf goed te beheren, te leiden en de prestaties continu te evalueren en te optimaliseren.

Glaspunt®
 

  Erkende Glaszetters
  ISO 9001 gecertificeerd
  VCA gecertificeerd
  PKVW Erkend
  Unieke 15 jaar garantie 
  Snelste van Nederland

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 0800-0003 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!