icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

ISO9001


Glaspunt is ISO 9001 gecertificeerd

Glaspunt® kenmerkt zich als een organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De SUS factor, oftewel Snelheid Uitstraling en Service, is dé rode draad binnen het hele bedrijf. Binnen onze organisatie wordt kwaliteit gezien als het voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant.

Cetradex, een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt, heeft Glaspunt gecertificeerd. Cetradex creëert vertrouwen in onze organisatie, producten, diensten, processen, managementsystemen en medewerkers door de kwaliteit van alles wat wij doen zichtbaar en meetbaar te maken. Zo helpt Cetradex ons de kwaliteit te verbeteren. Derhalve is Glaspunt ISO 9001 gecertificeerd voor het aannemen, administratief verwerken en afhandelen van schademeldingen voor particulieren en bedrijven.

Ons kwaliteitsbeleid staat omschreven in het Glaspunt Blue Book en is bekend bij alle medewerkers. Glaspunt zorgt voor het verhogen van de klantentevredenheid, door te voldoen aan de eisen en wensen van onze klanten en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op het product en onze dienst. Glaspunt beheerst de bedrijfsprocessen aantoonbaar.

Iso 9001 helpt ons het bedrijf goed te beheren, te leiden en de prestaties continu te evalueren en te optimaliseren.

 

ISO 9001 certificaat Glaspunt 2021 - 2024

 

 

 

-->