Help, mijn dubbelglas is lek!

Aanslag, condens, vocht of vuil tussen het dubbelglas?
Helaas is uw dubbelglas dan lek.

Heel vervelend, daarom helpen wij u graag verder. Lekgeslagen dubbelglas kan helaas niet gerepareerd worden. De enige manier om het probleem op te lossen is vervanging.  

Een geluk bij een ongeluk is dat u nu uw lekke ruit kunt laten vervangen met een flinke besparing van 15% op de montage, want de kans is groot dat u recht heeft op het verlaagde 6% btw-tarief op de montage.

Glas van Glaspunt®?

Heeft u het glas voor 15 april 2013 door ons laten leveren en monteren dan hoeft u zich geen zorgen te maken. In dat geval heeft u recht op 10 jaar garantie. Is het glas na deze datum geplaatst dan zit u helemaal goed want dan heeft u recht op 15 jaar garantie. Lees onze unieke garantiebepalingen op dubbel glas.

Als u de ramen of kozijnen waarin het glas is geplaatst normaal heeft onderhouden, krijgt u volledig kosteloos een nieuwe ruit geleverd en gemonteerd. Het is wel van belang dat u onderhoud heeft gepleegd aan het raam of aan het kozijn. Neemt u contact met ons op waarna wij een expert de situatie laten beoordelen.

Geen glas van Glaspunt®?

Mocht u het dubbel glas niet bij ons hebben gekocht dan zijn wij graag bereid u te helpen met het achterhalen en oplossen van het probleem.

We kunnen u helpen met het achterhalen van het juiste type dubbelglas en het claimen van nieuw dubbelglas en eventuele montagekosten bij de originele fabrikant. Geen garantie? Dan krijgt u bij ons extra korting op nieuw dubbelglas.

Neem  nog contact met ons op: 

  • Bel gratis 0800-0003
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hieronder een gratis afspraak aan huis

Boek direct uw glaszetter

Snel en vrijblijvend een glaszetter op uw locatie

Wat kan onze glaszetter voor u doen?

1 Selecteer een product
Glasschade herstellen
Lek glas herstellen
Enkel naar Dubbel glas
Dubbelglas advies en inmeten
Glas voor interieur
Overige werkzaamheden
2 Selecteer een moment

Oorzaak lek glas:

Tussen het dubbelglas zit een spouw d.m.v. een, meestal aluminium, afstandhouder. Deze afstandhouder, ook wel kader genoemd, creëert ruimte tussen de glasbladen. Om te zorgen dat de schone en droge lucht tussen de glasbladen blijft wordt de volledige rand met een speciale kit afgedicht. De rand van de dubbele beglazing mag niet met direct zonlicht in verbinding staan want door UV straling en weersinvloeden kan de hechting van de glasbladen met de afstandhouder of het kader verminderen. Als de verbinding tussen het glas en de afstandhouder niet meer 100% dicht zit, dan is het dubbelglas lek en zal dit na verloop van tijd zichtbaar worden. Het glas verliest helderheid doordat aanslag aan de binnenzijde zichtbaar wordt.  

Door het drukverschil dat ontstaat tussen het dubbelglas pakket en de buitenlucht wordt vochtige lucht naar binnen gezogen. Deze vochtige lucht condenseert en slaat aan op de binnenkant van de ruiten. In condens zit kalk. Droogt de condens dan blijft de kalkaanslag zitten en die zorgt ervoor dat u een witte en wazige aanslag aan de binnenzijde van het glas ziet. Hoe langer u de beglazing laat zitten, hoe meer aanslag er op de binnenzijde ontstaat. Uiteindelijk wordt het glas ondoorzichtig.

Glaspunt® levert alleen de hoogste kwaliteit en monteert volgens de modernste richtlijnen en voorschriften. Desondanks kan er door een fabricagefout een gebrek ontstaan, waardoor er toch vocht tussen dubbel glas kan komen. Om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aanschaf krijgt u bij ons 15 jaar garantie op dubbelglas en garanderen wij ons vakmanschap door ook op de montage 15 jaar garantie te geven.

Lek glas verzekerd?

Lek dubbelglas wordt doorgaans niet door een glasverzekering gedekt.

Wilt u zekerheid? Bel Glaspunt®  voor een glashelder resultaat.

 

Voordelen lek dubbel glas vervangen door Glaspunt:
 

  Gratis inmeten en advies aan huis
  Onze aanbieding is geheel vrijblijvend
  Montage door ervaren en erkende Glaszetters
  Unieke garantie van 15 jaar op glas en montage
  Achteraf betalen bij 100% tevredenheid

15 jaar garantie op dubbel glas

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 0800-0003 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!