icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter

Inbraakwerend glas kan een inbraak voorkomen


Glas als beveiliging

Inbraak komt in Nederland steeds meer voor. Bijvoorbeeld in de regio Rotterdam was dat in december vorig jaar ruim 1100 keer. Dat is een gemiddelde van 36 keer per dag! En helaas weet het inbrekersgilde zich nog steeds toegang tot uw huis te verschaffen middels ramen en deuren. Of via een open raampje, maar ook nog steeds door het simpel ingooien of intikken van een ruit. 

Inbraakwerend glas beschermt uw pand

Daarom is het van belang om het de inbreker zo lastig mogelijk te maken. Dit kunt u op veel verschillende manieren doen. Zo dient u bijvoorbeeld te zorgen voor deugdelijk hang en sluitwerk op uw ramen en deuren. Ook inbraakwerend glas bemoeilijkt de toegang tot uw woning of bedrijf aanzienlijk. Dit glas is in combinatie met isolerend glas een prima oplossing om uw huis of bedrijf goed te beveiligen. Want hoe moeilijker u het de inbreker maakt, hoe eerder ze aan uw huis of bedrijf voorbij gaan.

Glaspunt® voldoet aan veiligheidskeurmerk

Met de juiste beveiliging op uw hang en sluitwerk en goed inbraakwerend glas, kunt u samen met nog andere voorwaarden in aanmerking komen voor het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit keurmerk kan u flink op uw verzekeringspremie laten besparen. Daarnaast, misschien nog wel belangrijker, weet u zichzelf verzekert van een veilige woon- of werkomgeving. Glaspunt® voldoet geheel aan het PKVW keurmerk en kan perfect adviseren wat voor u de beste oplossing is voor het plaatsen van inbraakwerend glas.

Bekijk ons assortiment inbraakwerend glas.

 

-->