icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 8 / 10

Recensies Glaspunt Beekbergen


over Glaspunt Beekbergen

Soort werkzaamheden: Dubbelglas van deur in slaapkamer vervangen.

Sterke punten website en service: "Heel prettig en snel geholpen door Yarvin en Andrew (GLA004)."

over Glaspunt Beekbergen

Soort werkzaamheden: dubbelglas

Sterke punten website en service: "De glaszetters van Glaspunt zijn vriendelijk én professioneel. Toen ik een aantal dagen geleden belde voor meer informatie over dubbel glas en de voordelen daarvan kreeg ik een glaszetter aan de lijn die me er alles over kon vertellen. Ik heb het glas direct besteld en ze komen het volgende week zetten."

over Glaspunt Beekbergen

Soort werkzaamheden: ruit vervangen

Sterke punten website en service: "Toen er een ruit in mijn winkel net voor sluitingstijd sneuvelde zag ik de bui al hangen: dit wordt een latertje. Ik zocht een glashandel in de buurt en kwam bij Glaspunt uit. Ik heb direct gebeld en de situatie uitgelegd. Ze waren binnen 30 minuten ter plekke en plaatsten een noodruit. De nieuwe, op maat gemaakte ruit is besteld en ze komen ze over een halve week plaatsen. En ik was zelfs nog op tijd thuis voor het eten!"