icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 8.5 / 10

Recensies Glaspunt Bilthoven


over Glaspunt Bilthoven

Soort werkzaamheden: Een lek Velux dakraam vervangen.

Sterke punten website en service: "Geen gedoe. Verzoek voor vervanging doorgemaild naar Glasnet. Bestelpagina wijst zich vanzelf. Na bestelperiode werd een afspraak gemaakt om het raam te vervangen. Monteurs keurig op tijd en het raam wel snel en vakkundig vervangen. "

over Glaspunt Groenekan

Soort werkzaamheden: Vervangen glasplaat binnendeur.

Sterke punten website en service: "Bij de eerste poging werd de glasplaat ondersteboven gezet. Dit kon blijkbaar niet meteen omgedraaid worden, dus een week of wat later kwam een andere glaszetter de plaat weer loshalen en omdraaien, maar besloot dat de oude stopverf niet helemaal weggepoetst kon worden, dus ging een hele nieuwe glasplaat bestellen. Drie weken later werd die gezet zinder problemen. De factuur was zoals afgesproken voor een enkele glasplaat en een enkel bezoek."

over Glaspunt Bilthoven

Soort werkzaamheden: Lekkend dubbel glas vervangen

Sterke punten website en service: "Het dubbel glas in mijn voorraam was lek. Er zat allemaal condens tussen. Ik heb Glaspunt gebeld, werd vriendelijk te woord gestaan en de glaszetters konden al snel langskomen. Ook was ik een stuk goedkoper uit dan ik verwacht had, want ik kreeg korting op de montage"

over Glaspunt Bilthoven

Soort werkzaamheden: Thermische schade aan glas herstellen

Sterke punten website en service: "Toen het wat kouder werd buiten, zat er opeens een scheur in mijn woonkamerraam. De specialisten van Glaspunt legde me uit dat het ging om een thermische scheur. Gelukkig waren ze snel ter plaatse om er een nieuw raam in te zetten."