icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 8.9 / 10

Recensies Glaspunt Delft


over Glaspunt Delft

Sterke punten website en service: "De glaszetter was snel ter plaatse, ik schrok een beetje van de prijs toen ik de factuur kreeg, echter belde Glaspunt mij snel nadat ik hierover mailde. Medewerkster was zeer coulant en gelukkig tot een goede oplossing gekomen."

over Glaspunt Pijnacker

Soort werkzaamheden: Hal voorzien van matglas

Sterke punten website en service: "Ruime keuze aan glas"

over Glaspunt Delft

Soort werkzaamheden: Aanbrengen van isolatieglas waar enkel glas in zat.

Sterke punten website en service: "Alles naar wens"

over Glaspunt Delft

Soort werkzaamheden: dubbelglas paneel stacaravan

Sterke punten website en service: "klantvriendelijk en duidelijk"

over Glaspunt Delft

Soort werkzaamheden: aanbrengen isolatieglas

Sterke punten website en service: "Kundig en vriendelijk personeel"

over Glaspunt Delft

Soort werkzaamheden: Glas plaatsen

Sterke punten website en service: "Ik vond de glaszetter een bijzonder vriendelijke man, hij werkte netjes en ruimde toen hij klaar was alles weer helemaal op."

over Glaspunt Delft

Soort werkzaamheden: Glazen douchedeur

Sterke punten website en service: "We hebben een douchedeur besteld en hij is erg mooi geworden! Het is een lange deur tot aan het plafond met matte- en doorzichtige stukken. Prima verlopen."

over Glaspunt Delft

Soort werkzaamheden: Informatie over veiligheidsglas

Sterke punten website en service: "Ik belde voor wat meer informatie over gelaagd veiligheidsglas. De meneer aan de telefoon kon me precies vertellen wat ik wou weten"

over Glaspunt Delft

Soort werkzaamheden: dubbel glas vervangen

Sterke punten website en service: "Het dubbel glas was niet op voorraad dus de glaszetter plaatste eerst een noodruit. Een paar dagen later kwam hij deze alweer vervangen voor het dubbel glas"