icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 8 / 10

Recensies Glaspunt Denekamp


over Glaspunt Denekamp

Soort werkzaamheden: Gesprongen ruit woonkamer

Sterke punten website en service: "Midden in de nacht Glaspunt gebeld en de man was vrij snel ter plaatse. Oorzaak van de schade was een vuurwerk bom in de straat. helaas had ik pech, de glaszetter zorgde voor een houten plank als nood. Heb wel even moeten wachten op het dubbele glas, misschien kwam dat door de corona durf ik niet te zeggen. Toen de monteur er eindelijk was met het nieuwe glas is het in ieder geval zeer netjes geplaatst. "

over Glaspunt Denekamp

Soort werkzaamheden: Dakraam vervangen

Sterke punten website en service: "Door harde wind kwam er een scheur in mijn dakraam, De monteur was erg vriendelijk, de klus was ook snel geklaard! Verder fijne communicatie van de dame toen ik later aan de telefoon vroeg over glas verzekering. "