icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9 / 10

Recensies Glaspunt Emmen


over Glaspunt Emmen

Soort werkzaamheden: Glas vervangen van een tuinafscheiding

Sterke punten website en service: "Zelfde glas geplaatst als wat er eerst in zat. Je ziet niet dat er schade is geweest"

over Glaspunt Emmen

Soort werkzaamheden: Vervangen lekke ruit

Sterke punten website en service: "Alle afspraken correct nagekomen, aanbeveling voor anderen"

over Glaspunt Emmen

Soort werkzaamheden: (Enkel) glas vervangen werkplaats

Sterke punten website en service: "In de bergplaats op het werk was een ruitje ingegooid door een stel baldadige jongeren. Gelukkig was de glaszetter mooi snel, diezelfde middag hadden we er alweer nieuw glas in zitten."

over Glaspunt Emmen

Soort werkzaamheden: Zonwerend isolatieglas plaatsen

Sterke punten website en service: "Ik heb een yoga praktijk met erg veel ramen en in de zomer werd het zo ontzettend warm. Ik heb sinds afgelopen jaar zonwerend glas van Glaspunt en ik ben super tevreden. Het houdt een groot deel van de warmte tegen, de temperatuur is een stuk aangenamer"