icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.6 / 10

Recensies Glaspunt Helmond


over Glaspunt Helmond

Soort werkzaamheden: Vervangen enkelblessure door HR++ glas

Sterke punten website en service: "Probleempjes, zoals die bij elk bedrijf zich kunnen voordoen bij uitvoering van een opdracht, zijn op een nette en vlotte manier opgelost. Prima service. Met dank ook voor de prachtige bos bloemen."

over Glaspunt Helmond

Soort werkzaamheden: Glas van de slaapkamer laten vervangen voor dubbel glas

Sterke punten website en service: "Snel, schoon en kundig. Wat moet je er nog meer overzeggen? Ik zou ze zo weer bellen voor een klus. "

over Glaspunt Helmond

Soort werkzaamheden: Schuur/garage deur raam vervangen van enkel naar dubbel glas.

Sterke punten website en service: "Persoonlijk oplossing/advies met service en goede afwerking met vakmanschap."

over Glaspunt Helmond

Soort werkzaamheden: Raam van badkamer vervangen.

Sterke punten website en service: "Vriendelijke mensen die het komen plaatsen. Ook aan de telefoon vriendelijk contact gehad. Zal volgende keer wederom (indien nodig) een beroep op jullie doen."

over Glaspunt Helmond

Soort werkzaamheden: Glasschade voordeur herstellen

Sterke punten website en service: "Zeer behulpzame reparateur"

over Glaspunt Helmond

Soort werkzaamheden: Enkel glas ruitje in huis vervangen

Sterke punten website en service: "Snel op komen meten en snel plaatsen"

over Glaspunt Helmond

Soort werkzaamheden: Enkel glas vervangen naar dubbel glas

Sterke punten website en service: "Super gedaan Niels en Wesley bedankt goede service"

over Glaspunt Helmond

Soort werkzaamheden: Vervanging wc raam van enkel naar dubbel glas

Sterke punten website en service: "Afspraken keurig nagekomen!"

over Glaspunt Helmond

Soort werkzaamheden: Glas en lood panelen maken en plaatsen

Sterke punten website en service: "Voor ons huis aan de Gasthuisstraat leek het mij leuk om glas in lood te laten plaatsen in een aantal ramen. Ondanks dat wij een relatief nieuw huis hebben wilden we net wat meer karakter geven aan het huis. Ik heb zelf een ontwerp gekozen en Glaspunt heeft er een prachtige creatie van gemaakt. Ik ben helemaal happy met onze nieuwe ramen!"

over Glaspunt Helmond

Soort werkzaamheden: Bovenverdieping voorzien van FE-OR HR+(+)Isolatieglas

Sterke punten website en service: "Rustig gewerkt en alles keurig opgeruimd."

over Glaspunt Helmond

Soort werkzaamheden: Vervangen "lekke" dubbel-glas ruit van ruim 21 jaar oud

Sterke punten website en service: "De monteur was zeer vriendelijk, beleefd en vlot werkend. Verder had hij oog voor onze vrees voor beschadiging van parket en vensterbank (de ruit moest van binnenuit worden geplaatst - we hadden daarom wel uit voorzorg een oude deken op de grond gelegd en een oude handdoek in de vensterbank gelegd). Tenslotte heeft hij naar mijn inzien goede kwaliteit qua afwerking geleverd: het is aan de eerst gedemonteerde en daarna weer gemonteerde onbeschadigde glaslatten enz. niet te zien dat de betreffende ruit is vervangen. En de monteur had diverse kleuren kit bij zich, waaronder precies de kleur (creme) van het binnenschilderwerk incl. de glaslatten. Daardoor behoef ik niets na- of over te schilderen. Dus dat scheelt me wat ik noem "een hoop ellende". Nogmaals: mijn complimenten voor de monteur en voor het bedrijf!"

over Glaspunt Asten

Soort werkzaamheden: Divers.

Sterke punten website en service: "Zeer snelle hulpverlening !"

over Glaspunt Beek en Donk

Soort werkzaamheden: Voordeur openen nadat ik deze had dichtgetrokken met de sleutels aan de binnenkant er nog op.

Sterke punten website en service: "De monteur die mij kwam helpen (Rainer genaamd) was afgelopen vrijdagavond erg snel ter plaatse. Binnen een kwartier! Daarvoor hadden we al telefonisch contact gehad over hoe lang het zou duren. Hij heeft mij goed geïnformeerd. Ter plekke heeft hij mij super geholpen; de deur was binnen 5 minuten open! Hij was erg vriendelijk, op alles voorbereid (wat gelukkig niet nodig was), en liet alles netjes opgeruimd weer achter. Echt mijn allergrootste complimenten voor deze superservice van Rainer!"

over Glaspunt Nuenen

Soort werkzaamheden: Glas vervangen in schuifpui ivm vocht in de ruit

Sterke punten website en service: "Snelheid en nette werkwijze"

over Glaspunt Helmond

Soort werkzaamheden: Glas in lood panelen plaatsen

Sterke punten website en service: "Wij hebben een zeer authentiek huis alleen mistte wij net wat karakter bij ons raamwerk. We hebben voor een klassiek model van glas in lood gekozen dat perfect past bij ons klassieke huis. Ik kan dan ook alleen maar lof geven aan Glaspunt die deze opdracht in een hoog tempo heeft weten te volbrengen"