icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 8.8 / 10

Recensies Glaspunt Leeuwarden


over Glaspunt Amsterdam

Soort werkzaamheden: Glas vervangen na inbraak

Sterke punten website en service: "Bij onze woning was na thuiskomst van een weekend weg helaas een poging tot inbraak gedaan. Direct Glaspunt gebeld en de monteur kon snel een tijdelijke vervanging regelen. Erg aardige mensen. Wel even moeten wachten op het vernieuwde dubbel glas. Maar toen dat eenmaal geleverd werd, zat het er snel in. Wij hebben nergens geen omkijken naar gehad en ze werken netjes!"

over Glaspunt Leeuwarden

Soort werkzaamheden: Na een ongelukje direct ter plaatste, top!

Sterke punten website en service: "Helaas heeft mijn zoon de bal door de ruit van de garage heen geschoten. Gelukkig was Glaspunt binnen 20 minuten ter plaatsen en heeft de ruit weer vervangen. Leveren mooie kwaliteit en een bekwame glaszetter."

over Glaspunt Ritsumazijl

Soort werkzaamheden: glas vervangen

Sterke punten website en service: "snelheid en service"

over Glaspunt Leeuwarden

Sterke punten website en service: "Laatst ontdekte ik dat er condens tussen het dubbel glas van het raam aan de voorkant van mijn huis zat. Ik heb direct Glaspunt Leeuwarden gebeld om ze om advies te vragen. De glaszetter kwam nog dezelfde dag langs om de situatie te bekijken en me te adviseren over de verschillende opties. De volgende dag heb ik direct nieuw glas besteld en binnen twee weken kwam de glaszetter het al plaatsen!"

over Glaspunt Leeuwarden

Sterke punten website en service: "Onlangs heb ik in mijn onhandigheid met een stoel tegen de glazen deur van mijn antieke vitrinekast gestoten, waardoor het glas brak. Gelukkig kan glaspunt alle soorten en maten glas leveren. Mijn vitrinekast ziet er weer als vanouds uit, alsof er niets gebeurd is!"