icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.3 / 10

Recensies Glaspunt Leiden


over Glaspunt Rijnsburg

Soort werkzaamheden: ruitvervanging woonkamer.

Sterke punten website en service: "De monteur belde een half uur voor de afgesproken tijd met de mededeling dat hij kwam."

over Glaspunt Oegstgeest

Soort werkzaamheden: Glas Dubbelglas in voordeur geplaatst

Sterke punten website en service: "Goed geplaatst en vrij snel. Aardige monteur"

over Glaspunt Leiden

Soort werkzaamheden: Serredeuren vv dubbelglas

Sterke punten website en service: "Soepel verlopen, ziet er goed uit."

over Glaspunt Oud Ade

Soort werkzaamheden: Vervangen veluxraam en raam op slaapkamer

Sterke punten website en service: "Glaspunt is snel te vinden op internet. Goede service, snelle inmeting en goed vakmanschap."

over Glaspunt Leiden

Soort werkzaamheden: Noodruit na vernieling

Sterke punten website en service: "Snelheid en vriendelijkheid monteur."

over Glaspunt Leiden

Soort werkzaamheden: glas van openslaande deur vervangen dubbelnieuw glas in uitzetraam enkel

Sterke punten website en service: "snel besteld en ingemeten"

over Glaspunt Leiden

Soort werkzaamheden: Vervangen van enkelglas voor dubbelglas

Sterke punten website en service: "Ik woon in een prachtig grachtenpand aan de Steenschuur. Naast de prachtige locatie in het centrum van Leiden en het huis zelf was er een puntje dat mij tegenviel. Het enkelglas dat in mijn huis zat bood niet genoeg isolatie en bovendien kon ik vanuit de woonkamer alles horen van buiten. Toen ik dubbel glas liet plaatsen was ik erg verrast met de ontzettend goede service die men biedt. Ze waren zeer snel en hebben absoluut hoogwaardig glaswerk bij ons geplaatst."

over Glaspunt Leiden

Soort werkzaamheden: Inbraak veilig glas plaatsen

Sterke punten website en service: "Nadat er in ons winkelpand is ingebroken wilden we de ramen per direct vervangen met sterker glas. Het pand bevindt zich wat verder uit het centrum en op die manier kunnen we het eventuele dieven minder makkelijk maken om in te breken. Om deze reden hebben wij voor het veiligheidsglas gekozen van Glaspunt. We zijn erg te spreken over de kwaliteit van onze nieuwe ramen, maar daarnaast ook over de uitstekende service die Glaspunt biedt. Ik hoop niet dat het ooit nog nodig zal zijn, maar mochten de ramen ooit vervangen moeten worden dan is Glaspunt de eerste die ik bel!"