icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.2 / 10

Recensies Glaspunt Nieuw-vennep


over Glaspunt Nieuw-Vennep

Soort werkzaamheden: Zolderverdieping dubbel glas aanbrengen

Sterke punten website en service: "Prettige en hardwerkende mensen"

over Glaspunt Leimuiden

Soort werkzaamheden: twee ramen vervangen

Sterke punten website en service: "gewoon goed"

over Glaspunt Nieuwkoop

Soort werkzaamheden: Renovatie op 7 mei 2015

Sterke punten website en service: "Website ziet er netjes en goed uit. Service: de twee medewerkers uit de groep Nieuw-Vennep waren volgens afspraak netjes op tijd, waren correct en hadden hard gewerkt. Compliment hiervoor."

over Glaspunt Nieuw-Vennep

Soort werkzaamheden: Kunst beschermen

Sterke punten website en service: "Ik ben een grote liefhebber van kunst. Dus toen ik mijn eigen galerie opende heb ik gelijk gelaagd glas met een speciale folie laten plaatsen door Glaspunt. Ik moet er niet aan denken dat het werk van kunstenaars verkleurd door het licht wat naar binnen komt. Ik kan nu met een gerust hart schilderijen ophangen voor het raam."

over Glaspunt Nieuw-Vennep

Soort werkzaamheden: Oud huis renoveren

Sterke punten website en service: "Ons huis dateert uit 1856 en is dus al erg oud. Het is tevens een monumentaal pand. De ramen in de hal zijn van glas in lood en uniek. Toen er tijdens het klussen een sneuvelde hadden we er dan ook behoorlijk de pest in. Gelukkig kon Glaspunt ons helpen en hebben ze een glas in lood raampje gemaakt die precies past bij de rest."