icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9 / 10

Recensies Glaspunt Rheden


over Glaspunt Rheden

Soort werkzaamheden: dubbelglas

Sterke punten website en service: "Na de verbouwing van onze oude woning hebben we eindelijk dubbel glas laten plaatsen omdat het met enkel glas toch aardig tochtte in huis. De glaszetter van Glaspunt was bijzonder vriendelijk en heeft de klus snel geklaard. We zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt, het scheelt ons flink in de stookkosten. Dat geld kunnen we mooi opzij zetten. "

over Glaspunt Rheden

Soort werkzaamheden: anti-diefstal

Sterke punten website en service: "Ik lees regelmatig in de krant dat er pogingen tot inbraak zijn geweest hier in de buurt en het maakt me altijd ongerust. Ik wist niet dat je door speciaal glas je woning kon beschermen tegen inbraak, totdat ik het hoorde van de glaszetter van Glaspunt die bij de buren bezig was. Ik heb direct gelaagd glas bij hem besteld. Zo weet ik zeker dat ik het die inbrekers knap lastig maak."