icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter

Recensies Glaspunt Utrecht


over Glaspunt Groenekan

Soort werkzaamheden: Vervangen glasplaat binnendeur.

Sterke punten website en service: "Bij de eerste poging werd de glasplaat ondersteboven gezet. Dit kon blijkbaar niet meteen omgedraaid worden, dus een week of wat later kwam een andere glaszetter de plaat weer loshalen en omdraaien, maar besloot dat de oude stopverf niet helemaal weggepoetst kon worden, dus ging een hele nieuwe glasplaat bestellen. Drie weken later werd die gezet zinder problemen. De factuur was zoals afgesproken voor een enkele glasplaat en een enkel bezoek."

over Glaspunt Utrecht

Soort werkzaamheden: Dubbel glas zetten

Sterke punten website en service: "Ik had gebeld en binnen 30 minuten stonden ze al voor me deur. Het personeel was erg vriendelijk. Ze legden alles stapsgewijs uit wat ik enorm kon waarderen. Heren, bedankt!"

over Glaspunt Utrecht

Soort werkzaamheden: dubbelglas montage

Sterke punten website en service: "heldere offerte. goed gemonteerd. mooi opgeruimd en opgeleverd. "

over Glaspunt Utrecht

Soort werkzaamheden: Grote Velux-ruit geplaatst na stormschade.

Sterke punten website en service: "Snelheid, uitstekend meedenken, schoon werken, schoon achterlaten. Professioneel!"

over Glaspunt Oud Zuilen

Soort werkzaamheden: Voorkant een ruit vervangen

Sterke punten website en service: "De monteurs hebben dit zeer snel opgelost en goed"

over Glaspunt Utrecht

Soort werkzaamheden: Glas vervangen

Sterke punten website en service: "Clyde heeft bij ons fantastisch werk geleverd. Hij is professioneel, maar wat ik echt fijn vond. Hij dacht met ons mee. Clyde dank voor je geweldige werk!"

over Glaspunt Utrecht

Soort werkzaamheden: Gebarsten enkelglas ruit vervangen

Sterke punten website en service: "Sterk: snel en kwalitatief goed werk. Minder sterk: netheid. Veel resten van oude stopverf op lastig te verwijderen plekken achter gelaten. Laken er onder zou veel werk achteraf schelen."

over Glaspunt Utrecht

Soort werkzaamheden: Vervangen kapotte ruit.

Sterke punten website en service: "Met compliment voor de vriendelijke glaszetter die snel, en netjes werkte en zelfs nog de vloer schoonmaakte na afloop. Een visitekaartje voor uw bedrijf, deze meneer! Hartelijk bedankt."

over Glaspunt De Meern

Soort werkzaamheden: Plaatsen van noodruit en bestellen nieuwe ruit naast voordeur.

Sterke punten website en service: "Snelle komst van servicemedewerker op zondag en binnen 1 week plaatsen nieuwe ruit. Goed en snel."

over Glaspunt De Bilt

Soort werkzaamheden: 11 ramen op 1e en 2e verdieping van enkel glas naar dubbel glas

Sterke punten website en service: "Personeel maakte betrouwbare indruk en werkte snel en secuur"

over Glaspunt Utrecht

Soort werkzaamheden: Raam herstellen toegangsdeur

Sterke punten website en service: "Bij de verhuizing van ons bedrijf naar het nieuwe kantoor sneuvelde de ruit van de entreehal. Gelukkig was de glaszetter van Glaspunt er binnen een half uur om de ruit te vervangen"

over Glaspunt Utrecht

Sterke punten website en service: "Na de inbraak in onze woning kwam Glaspunt snel het probleem oplossen, de hele ruit lag aan diggelen dus ik was opgelucht dat de glaszetter er snel was"