icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 8.5 / 10

Recensies Glaspunt Velp


over Glaspunt Velp

Soort werkzaamheden: Glas voordeur vervangen

Sterke punten website en service: "Goede service"

over Glaspunt Velp

Soort werkzaamheden: Glas vervangen van dakraam

Sterke punten website en service: "Afspraken goed nagekomen."

over Glaspunt Velp

Soort werkzaamheden: Mat Glas

Sterke punten website en service: "Ik heb mijn kantoor aan huis, midden in het centrum. Vorige week heb ik mat glas laten plaatsen door Glaspunt. Ik had nogal last van inkijk en raakte daardoor snel afgeleid. Ik ben door het nieuwe glas van de inkijk verlost maar er komt nog wel genoeg daglicht naar binnen. Ik kan me nu een stuk beter focussen op mijn werk zonder het gevoel te hebben bekeken te worden."

over Glaspunt Velp

Soort werkzaamheden: Lek Glas

Sterke punten website en service: "Ik ben best handig maar glas plaatsen doe ik liever niet zelf. Als het niet goed gaat zit ik straks met een lek in het glas. De glaszetter van Glaspunt was een aardige vent en vertelde dat hij al 20 jaar voor Glaspunt werkte. Hij monteerde binnen no-time dubbel glas in onze slaapkamer, zo snel had ik het zelf niet gekund. Bovendien weet ik nu zeker dat het er helemaal goed in zit en heb ik garantie op de montage."