icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 10 / 10

Recensies Glaspunt Zeist


over Glaspunt Driebergen

Soort werkzaamheden: volledige vervanging van 28 vierkante meter glas in alle vertrekken.

Sterke punten website en service: "Eindelijk temidden van de vele slecht scorende dienstverleners weer eens een leverancier tegengekomen die je verwachtingen overtreft: 100% bereikbaar zonder wachttijden, snel reagerend, meedenkend met de klant, uitstekende en menselijke vakmensen, goede nazorg. Complimenten. Ik ga jullie zeker aanbevelen. "

over Glaspunt Driebergen

Soort werkzaamheden: nieuw glas in schuifpui

Sterke punten website en service: "Ik heb al meerdere keren glaspunt over de vloer gehad voor meerdere klussen. Ook als het soms tegenviel blijven de mannen altijd positief en vriendelijk en leveren ze goed werk af. Heb ook een keertje meegemaakt dat er een garantiekwestie was. Was ook geen enkel probleem. Ik heb alleen maar positieve ervaringen en raad Glaspunt al jaren aan aan anderen! "

over Glaspunt Zeist

Soort werkzaamheden: Glas van zijraam vervangen met ventilatierooster

Sterke punten website en service: "Zeer bekwame en sympatieke meneer.."

over Glaspunt Zeist

Soort werkzaamheden: Glas van 1 groot raam vervangen

Sterke punten website en service: "Reactie op offerte aanvraag en vervolgvragen was snel."

over Glaspunt Zeist

Soort werkzaamheden: Dubbel glas voorraam

Sterke punten website en service: "Ze leggen goed uit welke mogelijkheden er zijn."

over Glaspunt De Bilt

Soort werkzaamheden: 11 ramen op 1e en 2e verdieping van enkel glas naar dubbel glas

Sterke punten website en service: "Personeel maakte betrouwbare indruk en werkte snel en secuur"

over Glaspunt Zeist

Soort werkzaamheden: Lek dubbel glas maken

Sterke punten website en service: "Er zat vocht tussen onze ramen. We hebben bij verschillende glasbedrijven een prijs aangevraagd. Op basis hiervan hebben we voor Glaspunt gekozen. Ik ben erg blij met het resultaat"

over Glaspunt Zeist

Soort werkzaamheden: Enkel glas vervangen door dubbel glas

Sterke punten website en service: "Mijn man en ik hebben onlangs een nieuw huis gekocht. Het is ons droomhuis, maar het was erg verwaarloost. Zo zat er nog enkel glas in met meerdere barsten. We konden vrij snel een afspraak maken met Glaspunt en nu zijn al onze ramen voorzien van dubbel glas. Het was duidelijk te zien dat de glaszetters wisten waar ze mee bezig waren. Dit hebben wij ook wel eens anders meegemaakt. Ik beveel ze aan."