icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Snelheid


Missie:

De missie van Glaspunt en al haar Glaspunters is duidelijk: wij zijn het snelste glasbedrijf van Nederland en dat willen we blijven. En dat terwijl we de beste service blijven verlenen.

30 minuten calamiteiten dienst:

Wij hebben tientallen distributielocaties in heel Nederland. Die locaties beschikken op hun beurt weer over meerdere vakmensen die opgeleid en getraind zijn om op ieder moment van de dag hulp te kunnen verlenen. Door een fantastische automatisering lukt het ons om binnen een minuut na het beantwoorden van uw telefoongesprek de melding al bij de dichtstbijzijnde glaszetter te hebben. Deze monteur is beschikbaar in uw regio en kan in de meeste gevallen binnen een half uur bij u zijn. Het is niet voor niets dat wij dagelijks door politie en beveiligingsdiensten in heel Nederland worden ingeschakeld. Wist u dat wij duizenden keren per jaar door de Politie, beveiling, bewaking etc. worden ingeschakeld? In vrijwel al die gevallen zijn we binnen een half uur ter plaatse.

Snelle levering glas:

In veel gevallen kan de Glaszetter de ruit direct vervangen. De meest voorkomende glassoorten hebben we op de glasbus staan. Een aantal soorten floatglas, figuurglas en draadglas kunnen direct op maat gesneden en gemonteerd worden. Mochten we uw glas niet bij ons hebben dan maken we een veilige tijdelijke noodvoorziening. Sommige glassoorten hebben een levertijd. Dubbelglas wordt in speciale glasfabrieken samengesteld. De levertijd bedraagt gemiddeld een week. In de meeste gevallen is het mogelijk om het isolatieglas dezelfde dag nog geleverd te krijgen. Vanwege het niet kunnen optimaliseren van diverse processen wordt er een geringe meerprijs berekend, een zogenaamde spoedtoeslag. Gehard glas wordt in speciale ovens bij glasfabrieken gemaakt, gelaagd veiligheidsglas dient met een speciale snijtafel te worden gesneden en specialties zullen bij de originele fabrikant worden besteld. Hierdoor zal de levertijd een aantal werkdagen tot enkele weken kunnen bedragen.

-->