icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 020 21 82 919

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Amsterdam


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Op zoek naar een glaszetter in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professioneel glasbedrijf in Amsterdam? Glaspunt staat voor u klaar! Het afgelopen jaar hebben we bij meer dan 4100 panden in Amsterdam dubbel glas geplaatst. Dankzij onze 24 uursservice staan wij altijd in omgeving Amsterdam voor u klaar.

Meer dan 35 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Zoekt u een glaszetter of glashandel in Amsterdam?

Glaspunt staat voor u klaar in heel Amsterdam

Woont u in Amsterdam Oost, West, Centrum of Noord? Ons team van ervaren glaszetters staat voor u klaar voor glasschade herstel en verduurzamen van uw pand of woning. Of het nu gaat om enkel glas, dubbel glas of veiligheidsglas, wij zorgen voor een oplossing op maat. Bij veiligheidsglas kunt u bijvoorbeeld kiezen uit gelaagd glas of gehard glas. Bij gelaagd glas kleeft er folie tussen de twee glaslagen. Deze folie zorgt ervoor dat de glassplinters niet in het rond vliegen wanneer het glas breekt. Gehard glas is vijfmaal zo sterk als normaal glas. In geval van een breuk valt gehard glas in duizenden korrels, waar u zich niet aan kunt verwonden. Wilt u veiligheidsglas laten plaatsen? Onze glaszetter in Amsterdam regelt het graag voor u.


Beoordelingen:

over Glaspunt Amsterdam

Soort werkzaamheden: Draadglas vervangen

Sterke punten website en service: "Goede service, werd goed op de hoogte gehouden. Alles ging volgens afspraak. Netjes en goed gewerkt door de glaszetter. Wij zijn dik tevreden."

over Glaspunt Amsterdam

Soort werkzaamheden: Glas vervangen van de schuurdeur

Sterke punten website en service: "Aardige glaszetters die de ruit netjes vervangen hebben."

over Glaspunt Amsterdam

Soort werkzaamheden: 1 ruit vervangen

Sterke punten website en service: "Mijn ruit is netjes vervangen, de glaszetters waren snel klaar en ze waren vriendelijk. "


Glasschade Amsterdam? Wij helpen u snel!

Glasschade kan op elk moment gebeuren en vereist een snelle en efficiënte oplossing. Wanneer een situatie onveilig is door een kapotte ruit, moet dit veilig gesteld worden. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw woning of bedrijfspand snel weer veilig en beschermd te maken. De glaszetter komt dezelfde dag nog bij u langs. In de avond of nacht is het niet wenselijk om direct een nieuwe ruit te plaatsen. Daarom wordt er eerst een noodvoorziening geplaatst. We bestellen het gewenste glas, dat op een later moment geplaatst wordt.

Glaspunt Amsterdam is groen

Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen als het gaat om duurzaam wonen. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met “Groen Waterland”; een initiatief om ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en groene energie te stimuleren.

Glaszetter aan het woord

Glaszetter Amsterdam

Ruud, glaszetter in Amsterdam: “In Amsterdam wordt regelmatig ingebroken. Mensen zijn altijd erg opgelucht als wij snel ter plaatse zijn om de gesneuvelde ruit te vervangen. Bovendien adviseer ik ze graag over de diverse methoden van inbraakpreventie, zodat inbrekers bij een volgende poging makkelijker geweerd kunnen worden.”

De glaszetters van Glaspunt Amsterdam werken in de hele regio. Heeft u bijvoorbeeld glasschade in Amsterdam-oostAmstelveen, DiemenDuivendrechtPurmerendVolendam, Weesp, Amsterdam-zuid of Zaandam of ergens anders in de omgeving van Amsterdam? Dan staan onze glaszetters uiteraard voor u klaar! Glaspunt bedient heel Noord Holland, van Uithoorn tot Den Helder. Twijfelt u nog of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Eén ding is zeker; bij Glaspunt ontvangt u snelle service, 15 jaar garantie op dubbel glas en de hoogste kwaliteit.

Gelukkige klanten

Lekke ruit in woonkamer vervangen

Mevrouw Heijting uit Amsterdam

Bij deze dame in Amsterdam hebben wij het raam in de woonkamer vervangen omdat hij lek was. Dit leverde een vervelende waas op. Met de nieuwe ruit straalt het weer prachtig. 

Lek glas in serre

H van der Wal uit Amsterdam

Bij mevrouw van der Wal is in Amsterdam een ruit in de serre lekgeslagen. Dit kan een vervelende waas of condens opleveren in de spouw tussen twee ruiten. De ruit is door onze ervaren glaszetters vervangen met HR++ isolatieglas. Dit glas isoleert nog beter in vergelijking tot normaal dubbel glas.

Hardglazen toegangsdeur geplaatst

Swarovski Boutique De Dam uit Amsterdam

Bij deze welbekende prachtige winkel hebben we naar aanleiding van een inbraakpoging een veilige noodvoorziening geplaatst en met spoed een nieuwe hardglazen deur gemonteerd.

Meer tevreden klanten zien?

-->