icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.5 / 10

U kunt ons bellen op 020 21 82 919

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Amsterdam


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Amsterdam nodig?

Het afgelopen jaar heeft Glaspunt bij meer dan 4190 panden in Amsterdam dubbel glas geplaatst. 

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Zoekt u een glaszetter of glashandel in Amsterdam?

  • Bel 020 21 82 919
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

De glaszetters van Glaspunt Amsterdam zijn specialisten in het plaatsen van glas

Heeft u een glaszetter in Amsterdam nodig? Is uw raam beschadigd of volledig gebroken? Onze glaszetter in Amsterdam schiet te hulp! Wanneer uw ruit stuk gaat wilt u dat het glas snel vervangen wordt en dat bijvoorbeeld een inbraak voorkomen kan worden. Onze glaszetters vervangen het glas voor u, en indien u dat wenst, voor veiligheidsglas. Dat kan op twee manieren: met behulp van gelaagd glas of met met behulp van gehard glas. Bij gelaagd glas is er tussen de lagen van het glas een folie gekleefd. Deze folie zorgt ervoor dat het glas bij elkaar blijft wanneer het breekt, zodat de glassplinters niet in het rond vliegen. Gehard glas is vijf maal zo sterk als normaal glas en valt in geval van breuk uiteen in duizenden korrels, waar u zich niet aan kunt verwonden. Wilt u veiligheidsglas laten plaatsen? Uw glaszetter in Amsterdam regelt het graag voor u!


Beoordelingen:

over Glaspunt Amsterdam

Soort werkzaamheden: Bovenraam keuken vervangen

Sterke punten website en service: "Sterke punten zitten in het meedenken over de oplossing."

over Glaspunt Amsterdam

Soort werkzaamheden: Woonkamer ruit vervangen

Sterke punten website en service: "Volgens plan verlopen."

over Glaspunt Amsterdam

Soort werkzaamheden: Glass replacement

Sterke punten website en service: "Good and fast service. High-quality installation. The glass was left in a bit dirty condition, so now it is hard to clean it. But an excellent service overall. Thank you. P.S. A link to "snel en gemakkelijk te betalen via iDEAL" does not work."

over Glaspunt Amsterdam

Soort werkzaamheden: Glas raam vervangen.

Sterke punten website en service: "Alles is volgens afspraak gegaan. Nette jongens"

over Glaspunt Amsterdam

Soort werkzaamheden: Glas vervangen voordeur

Sterke punten website en service: "Was niets op aan te merken."


Uw glaszetter in Amsterdam helpt graag

Uw glaszetter in Amsterdam helpt u graag met het vervangen van uw enkel glas door dubbel glas. Hij kan u adviseren over de verschillende soorten glas die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen om het hoogste rendement uit uw dubbel glas te halen.

Glaspunt Amsterdam is groen

Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen als het om duurzaam wonen gaat, vandaar dat we een samenwerking zijn aangegaan met "Groen Waterland", een initiatief om ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en groene energie te stimuleren. 

Glaszetter aan het woord

Glaszetter Amsterdam

Ruud, glaszetter in Amsterdam: “In Amsterdam wordt regelmatig ingebroken. Mensen zijn altijd erg opgelucht als wij snel ter plaatste zijn om de gesneuvelde ruit te vervangen. Bovendien adviseer ik ze graag over de diverse methoden van inbraakpreventie, zodat inbrekers bij een volgende poging makkelijker geweerd kunnen worden.”

De glaszetters van Glaspunt Amsterdam werken in de hele regio. Heeft u bijvoorbeeld glasschade in Amsterdam-oostAmstelveen,  Diemen,  Duivendrecht,  Purmerend,  Volendam,  Weesp of Zaandam of ergens anders in de omgeving van Amsterdam? Dan staan onze glaszetters uiteraard voor u klaar! Glaspunt bedient heel Noord Holland, van Uithoorn tot Den Helder.