icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Jouw droombaan bij Glaspunt? Nu is je kans!


Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ter uitbreiding van ons team zoekt Glaspunt nieuwe medewerkers voor de functie van klantcontact medewerker, verkoop binnendienst, online marketeer en glaszetter. Zit er iets voor jou tussen? Lees dan snel verder!

 

Over Glaspunt - je toekomstige werkgever

Glaspunt is het grootste glasschadeherstelbedrijf van Nederland, met daarnaast een belangrijke focus op het verduurzamen van woningen door middel van glasisolatie. Wij zijn werkzaam voor verschillende verzekeringspartijen, grote opdrachtgevers en de particuliere sector. Voor glasschade staan wij 24/7 klaar om klanten uit de brand te helpen. 

 

Een open en informele sfeer zijn kenmerkend voor ons als organisatie. Plezier en hard werken gaan ten slotte hand in hand en dat begrijpen we. Bij Glaspunt ben je onderdeel van een gedreven en enthousiast team.

 

Wil jij uitstekende arbeidsvoorwaarden, afwisseling in je werk en werken voor het leukste glasbedrijf van Nederland? Kom werken bij Glaspunt! Wij hebben vacatures openstaan in Arnhem en andere regio's.

Vacatures in Arnhem:

Medewerker klantcontact center vacature – 28 tot 40 uur

Commercieel medewerker verkoop binnendienst vacature – 28 tot 40 uur

- Online marketeer vacature- 32 tot 40 uur

Vacatures in heel Nederland:

Glaszetter vacature: ervaren en junior/leerling glaszetters

Voor meer informatie over de vacatures ga je naar: glas.nl/vacatures.

Zie jij jezelf wel werken bij het leukste glasbedrijf van Nederland? Solliciteer dan op één van onze vacatures! Tot snel.

 

Kom werken bij Glaspunt!

-->