icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter

Recensies


over Glaspunt Zwolle

Soort werkzaamheden: Ruit in woonkamer vervangen

Sterke punten website en service: "vriendelijk en heldere communicatie, aardige werklui, goed bedrijf"

over Glaspunt Hendrik-Ido-Ambacht

Soort werkzaamheden: Dubbelglas vervangen keuken woonkamer

Sterke punten website en service: "Zo wat alles snel geleverd en mooi af gewerkt de jongens goed werk geleverd toppie "

over Glaspunt Silvolde

Soort werkzaamheden: Glas voordeur vervangen

Sterke punten website en service: "Snel en netjes"

over Glaspunt Landgraaf

Soort werkzaamheden: Enkelglas naar isolatieglas

Sterke punten website en service: "Offerte snel ontvangen en nadat glas binnen was is er een afspraak ingepland om te komen plaatsen. Glaszetters waren er op afgesproken moment en hebben het mooi vervangen."

over Glaspunt Rijswijk

Soort werkzaamheden: Van enkel naar HR glas

Sterke punten website en service: "De glaszetters waren vriendelijk en vakkundig. Ik kan Glaspunt zeker aanbevelen voor advies en uitvoering."

over Glaspunt Rijswijk

Soort werkzaamheden: Hulp bij schade

Sterke punten website en service: "Ik ben zeer vakkundig, snel én vriendelijk geholpen door Glaspunt. Zeker aan te bevelen voor gedegen advies en hulp."

over Glaspunt Doetinchem

Soort werkzaamheden: Dubbel glas zetten aan de galerij kant

Sterke punten website en service: "Super team, Duncan, Marcel, Steve en nog een jonge man. Hard werken, super veel gezelligheid samen, alles goed afwerken en zelfs nog even helpen met de puntjes op de "i". We zagen wel een beetje op tegen vandaag, maar heb was echt super! Binnen 6 uur waren ze weg, alles klaar en schoon. TOPPERS!"

over Glaspunt Huizen

Soort werkzaamheden: Tijdelijk raam en daarna nieuw glas erin.

Sterke punten website en service: "Van het eerste contact tot reparatie is het professioneel en vriendelijk. Glas is netjes achtergelaten. Erg tevreden over Glaspunt. "

over Glaspunt Huizen

Soort werkzaamheden: Vervangen glas

Sterke punten website en service: "Super service. Glaszetter heeft glas in voordeur vervangen en goed werk geleverd. Contact met Glaspunt ging makkelijk."

over Glaspunt Zoetermeer

Soort werkzaamheden: Ruiten vervangen 2 deuren

Sterke punten website en service: "Top! Goede kwaliteit geleverd en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Aardige glaszetters met veel kennis. "

over Glaspunt Amsterdam

Soort werkzaamheden: Draadglas vervangen

Sterke punten website en service: "Goede service, werd goed op de hoogte gehouden. Alles ging volgens afspraak. Netjes en goed gewerkt door de glaszetter. Wij zijn dik tevreden."

over Glaspunt Almere

Soort werkzaamheden: Glas voordeur vervangen

Sterke punten website en service: "Nieuwe ruit gezet in de voordeur, snel en netjes gewerkt. Contact met bedrijf was vriendelijk en duidelijk. In geval van ruitschade raad ik Glaspunt aan."

over Glaspunt Enschede

Soort werkzaamheden: Nieuw glas met spoed

Sterke punten website en service: "Na telefonisch contact in de avond snel ter plaatse. Vriendelijke en goede glaszetter. Alles is netjes achtergelaten, erg fijn!"

over Glaspunt Den Bosch

Soort werkzaamheden: Zowel voordeur als keukenraam laten vervangen door Glaspunt

Sterke punten website en service: "Glaspunt is bij mij geweest voor het vervangen van een kapotte ruit in de voordeur. De monteur viel direct de lekke ruit in de keuken op, deze heeft die gelijk meegenomen. Zo waren we in één keer klaar!"

over Glaspunt Heerde

Soort werkzaamheden: Glas voordeur 2 ramen vervangen

Sterke punten website en service: "Snelle reactie voor de offerte. Daarna is het glas van de voordeur snel vervangen. De monteur was vriendelijk en netjes. Bedankt voor de goede service."

over Glaspunt Alkmaar

Soort werkzaamheden: Glas vervangen

Sterke punten website en service: "De glaszetters kwamen op afgesproken moment. Zij werkten netjes en hebben alles schoon gemaakt. Ik moest even wachten op het glas, maar het resultaat mag er zijn. Ben erg tevreden over Glaspunt en de kwaliteit."

over Glaspunt Rotterdam

Soort werkzaamheden: Glas vervangen

Sterke punten website en service: "Mijn ervaring met de glaszetters van Glaspunt is top! Ze waren op tijd, vriendelijk en professioneel. Het glas met veel zorg gezet, maar toch snel de klus geklaard. Echte vakmanschap. Aanrader!"

over Glaspunt Rotterdam

Soort werkzaamheden: HR++ glas

Sterke punten website en service: "Onze woning was slecht geïsoleerd. De energierekening was steeds erg hoog. De glaszetter adviseerde ons om alle ramen te vervangen met HR++ glas. We merken al verschil in warmte en de kosten! Echt super blij mee."

over Glaspunt Leiden

Soort werkzaamheden: Gebroken ruit vervangen

Sterke punten website en service: "Snel en netjes gewerkt. De glaszetter was vriendelijk en professioneel. Na afloop glascleaner ontvangen, deze werkt super we zijn er erg blij mee. Over het algemeen tevreden met de service van Glaspunt."

over Glaspunt Oss

Soort werkzaamheden: Vervangen glazen afscheiding balkons (draadglas). Netjes en snel gemaakt.

Sterke punten website en service: "Snelle service ondanks drukte en bouwvakvakantie. "

over Glaspunt Amstelveen

Soort werkzaamheden: Noodvoorziening en nieuw glas na inbraak

Sterke punten website en service: "Na inbraak is er in de nacht direct iemand gekomen om een noodvoorziening te plaatsen. Hij was er snel en heeft ons goed geholpen. Later zijn ze teruggekomen om nieuwe glas te plaatsen. Alles is goed gegaan, waarvoor dank."

over Glaspunt Nijmegen

Soort werkzaamheden: Van enkel glas naar HR++ glas

Sterke punten website en service: "De communicatie en snelheid van de nameting was top. Daarna was het wachten op het nieuwe glas dat ze voor mij hadden besteld. Eenmaal zover waren de mannen op tijd aanwezig en hebben de hele woning voorzien van HR++ glas. Ik heb zeker het idee dat dit een groot verschil maakt in warmte en kosten."

over Glaspunt Rheden

Soort werkzaamheden: Glas van verandadeuren, zijraam en voordeur enkel glas vervangen door thermopane.Uiterst correct en vakkundig geholpen door Gunter. Vooraf een eerlijk advies gevolgd door een duidelijke offerte met een interessante prijs.

Sterke punten website en service: "Vakkundig, eerlijk en hardwerkend personeel. In ons geval Gunter"

over Glaspunt Huissen

Soort werkzaamheden: Ruit vervangen van monumentaal pand

Sterke punten website en service: "Alhoewel bij de uitwerking van de ruitvervanging er ruimte voor verbetering was heeft Glaspunt laten zien met een goede na-service dat zaken pico bello worden geregeld. Zij verdienen hiermee een pluim. De opvolging na het 1e contact was zeer snel, en ook de geleverde service achteraf was professioneel. "

over Glaspunt Geldrop

Soort werkzaamheden: Glas plaatsen in tussenwand in huis

Sterke punten website en service: "Aardige en goed werkende mannen. Ze denken fijn mee. "

-->