icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.3 / 10

Recensies Glaspunt Arnhem


over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: Ruiten van woonkamer en voordeur vervangen door dubbelglas HR++

Sterke punten website en service: "Gedetailleerde prijsopgave is mogelijk op de overzichtelijke website. Er wordt snel en professioneel gereageerd op de vraagstelling en afspraken zijn prima nagekomen. De uitvoering van de werkzaamheden is zorgvuldig en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. "

over Glaspunt Driel

Soort werkzaamheden: 2 keukenramen vervangen naar InBlindz ramen

Sterke punten website en service: "Ziet er prachtig uit, luxaflex tussen het glas in. Erg blij mee! Een zeer ervaren monteur, erg vriendelijk, netjes gewerkt. "

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: Vervangen defect glas op 1e etage

Sterke punten website en service: "Klantvriendelijk, correcte offerte en uitvoering"

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: Glas garage vervangen

Sterke punten website en service: "Gratis Glasreiniger"

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: In alle ramen dubbelglas laten plaatsen

Sterke punten website en service: "De glaszetters werken keihard door zodat alles op 1 dag erin gezet is"

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: Ruiten vervangen op slaapkamers

Sterke punten website en service: "Goede adviezen. "

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: kapotte ruit achterdeur vervangen

Sterke punten website en service: "Hele aardige glaszetters, goede service."

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: Raam van de keukendeur werd vervangen door monteur Andrew. Complimenten voor zijn snelheid, nauwkeurigheid en netheid m.b.t. plaatsing en afwerking! Wel aan de prijzige kant voor een niet urgent geval.

Sterke punten website en service: "Monteur Andrew. Complimenten voor zijn snelheid, nauwkeurigheid en netheid m.b.t. plaatsing en afwerking!"

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: dubbelglas vervangen indien nodig

Sterke punten website en service: "Correcte uitvoering van het vervangen van een dubbelglasraam. Ondanks het feit dat het oude defecte raam in delen verwijderd moest worden (wat een hoop rommel gaf) alles keurig netjes opgeruimd zowel binnen als buiten."

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: ruitschade achterdeur dubbelglas

Sterke punten website en service: "Ik heb net telefonisch doorgegeven dat ik zeer tevreden ben over de manier waarop mijn ruit vervangen is. Zowel vorige week, degene die de noodruit kwam zetten vond ik zeer beleefd en legde alles goed uit. Zorgde ook voor het afval. En vandaag was jullie werknemer weer zeer beleefd, netjes overleggen en alles heeft hij tip top in orde gemaakt. Het was ook heel fijn dat er na het melden van de schade al binnen een uur iemand bij mij aan de deur stond."

over Glaspunt Arnhem

Soort werkzaamheden: Ruit van voordeur gemaakt

Sterke punten website en service: "Toen ze onze nieuwe bank kwamen brengen is de ruit van onze voordeur gebroken. Binnen 20 minuten was de glaszetter er met een nieuwe ruit. Wat een top service!"

over Glaspunt Arnhem

Sterke punten website en service: "We hebben in ons hele kantoorpand het enkel glas laten vervangen voor dubbel glas. De glaszetters van Glaspunt hebben net werk geleverd en we besparen nu ook flink op de stookkosten"