icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9 / 10

Recensies Glaspunt Bovensmilde


over Glaspunt Bovensmilde

Soort werkzaamheden: dubbelglas

Sterke punten website en service: "Erg tevreden over de glaszet(s)ter van Glaspunt die het enkel glas in onze slaapkamer verving voor dubbel glas. Het was een hele vriendelijke, handige dame en ze heeft het glas perfect gemonteerd. Ik ben onder de indruk!”"

over Glaspunt Bovensmilde

Soort werkzaamheden: Achterdeur

Sterke punten website en service: "Mijn zoon kwam midden in de nacht thuis van het stappen. Hij had een borrel op en sloeg iéts te hard met de deur. Zo hard dat het glas eruit sprong. We hebben toen toch maar direct Glaspunt gebeld want zonder glas in onze voordeur durfden we niet verder te slapen. De glaszetter was er ondanks het tijdstip binnen een half uur en plaatste even een noodruit. De dag daarna kwam hij het glas vervangen. Top service"