icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.3 / 10

Recensies Glaspunt Klarenbeek


over Glaspunt Klarenbeek

Soort werkzaamheden: Vervangen dubbelglas na ruitbreuk

Sterke punten website en service: "Snelle service, strak gekit, al met al een top service. "

over Glaspunt Klarenbeek

Soort werkzaamheden: inbraak

Sterke punten website en service: "Toen we zaterdag nacht terug kwamen van een verjaardag kregen we een enorme domper. Er was ingebroken, het hele keukenraam lag aan diggelen en onze laptop en tablet waren gestolen. We belden Glaspunt en er was binnen no-time een glaszetter ter plekke die ons kon voorzien van een noodruit. Het maakte voor hem niet uit dat het inmiddels 2 uur ’s nachts was. Hij ruimde zelfs al het glas op de grond op en regelde de verzekering. Een vakman! "

over Glaspunt Klarenbeek

Soort werkzaamheden: dubbelglas

Sterke punten website en service: "We hebben 3 maanden geleden dubbel glas in laten zetten door Glaspunt. Toen we een aantal dagen geleden condens tussen de ramen ontdekten hebben we direct Glaspunt gebeld om dit te melden. Er bleek door een productiefout een scheurtje in het glas te zitten. Balen, maar Glaspunt heeft de ruit snel en kosteloos vervangen. Dat noem ik service!"