icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 8.7 / 10

Recensies Glaspunt Vaassen


over Glaspunt Vaassen

Sterke punten website en service: "Afspraken nakomen."

over Glaspunt Vaassen

Soort werkzaamheden: brandwerend glas

Sterke punten website en service: "Nadat ik in de krant las over een grote brand in een restaurant hebben ik en mijn man besloten te investeren brand isolerend glas voor ons eetcafé. We hebben nu enkel glas. Bij de brand waren 7 mensen omgekomen en raakten mensen gewond door het knappen van de ramen. Verschrikkelijk, dat gaat ons niet gebeuren. We hebben Glaspunt gebeld en die hebben het glas direct voor ons besteld. Over een week komen ze monteren."

over Glaspunt Vaassen

Soort werkzaamheden: dubbelglas

Sterke punten website en service: "Ik ben sinds kort verhuist naar een oudere woning met enkel glas. In de zomer was het geen probleem maar nu het buiten kouder wordt merkte ik dat het binnen ook sneller koud werd en er veel tocht van de ramen kwam. Via Glaspunt heb ik dubbel glas aangevraagd en binnen een week was het gemonteerd, mooi voor de winter aan. Ik merk nu al dat de warmte niet meer zo snel ontsnapt."